Even terug in de tijd

20 jaar geleden besloot ik de stap te maken naar het ondernemerschap met de oprichting van een werving en selectiebureau, The College Healthcare. Met dit bedrijf verrichten wij HR diensten voor farmaceutische bedrijven. Naarmate de jaren verstreken, ontdekte ik dat er binnen de sector waarin wij werkzaam waren steeds meer behoefte ontstond om samen met medewerkers te kijken naar de toekomst. Assessment modellen waarmee teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling in kaart gebracht worden, deden meer en meer hun intrede en wij zijn toen ook ons assessment meer en meer gaan inzetten voor onze opdrachtgevers. Toen wij enige jaren geleden benaderd werden door opdrachtgevers uit andere branches, werd het idee voor een nieuw bedrijf geboren. Een idee dat een jaar later werkelijkheid werd met de start van Keyminds!

Een unieke aanpak die werkt

Inmiddels zijn we drie jaar verder en dat onze aanpak werkt is vorig jaar wederom gebleken. Zoveel wordt duidelijk als we kijken naar de reacties van onze opdrachtgevers én hun medewerkers die we hebben mogen helpen. Ons assessment is niet te vergelijken met andere modellen; tenminste, dat zeggen onze opdrachtgevers. Zij kennen geen ander assessment waarmee in hele korte tijd zoveel informatie over personen en teams transparant in kaart gebracht wordt. Informatie waarmee onze opdrachtgevers in 2019 hun recruitment processen wisten aan te scherpen en medewerkers concreet en richtinggevend konden adviseren en begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Verdere groei in 2020

Met de krapte op de arbeidsmarkt ontstaat er meer en meer de behoefte om medewerkers zo lang mogelijk aan je te binden en te blijven helpen in hun verdere ontwikkeling. Dit geldt voor alle sectoren waarin wij werkzaam zijn. De dienstverlening die Keyminds biedt, zal steeds belangrijker worden voor bedrijven die oog hebben voor een toekomstbestendige ontwikkeling van hun medewerkers. Met dit in het vooruitzicht, zullen wij als bedrijf verder moeten groeien om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

Maar eerst ronden we de verhuizing af naar een nieuw pand in Zwolle. We zitten nog tussen de schilders en elektriciens, maar ik merk nu al hoe inspirerend en enthousiasmerend een nieuwe locatie werkt. Ik ben ervan overtuigd dat we in deze heerlijke omgeving de komende jaren veel mooie dingen met elkaar en met onze opdrachtgevers gaan realiseren.