Diensten:

Conflictinterventie

Meningsverschillen tussen de medewerkers binnen jouw team of organisatie zijn van cruciaal belang om een goed functionerende organisatie te hebben. Sterker nog, wanneer een medewerker zijn mening gemakkelijk uit, betekent dit vaak dat een medewerker zich vertrouwd voelt en gemotiveerd is en het beste met het bedrijf voor heeft. Helaas kunnen meningsverschillen ook leiden tot onderlinge irritaties, en bij langdurige irritaties tot emotionele conflicten. Deze emotionele conflicten kunnen een grote (disfunctionele) invloed hebben op de doelstellingen van jouw organisatie of team.

Het is belangrijk om emotionele conflicten vroegtijdig te herkennen zodat je adequaat in kan grijpen. Als onafhankelijke partij ondersteunt Keyminds organisaties bij conflicten, door grondig, constructief en concreet te werk te gaan. Wij starten met een diagnose en vervolgens zoeken wij een oplossing waar alle betrokkenen niet omheen kunnen.

Wil je meer weten over de Keyminds conflictinterventie? Download dan hier de whitepaper Conflictinterventie of neem gerust contact met ons op (038 – 455 62 69).

Waarom Keyminds conflictinterventie?

Brengt met de Keyscan snel de diepere oorzaken van gedrag in kaart

Wanneer is Keyminds conflictinterventie een toevoeging?

Wanneer de interactie tussen medewerkers een negatieve uitwerking heeft op de doelstellingen van een organisatie

Effectieve methode om werknemers te motiveren

Onze methode brengt de knelpunten snel in kaart en komt met een concreet plan tot verbetering

Bel ons direct voor een kennismaking

Benieuwd naar onze methode om conflicten op te lossen?

Probeer nu de Keyscan en kom binnen 15 minuten achter jouw persoonlijke valkuilen.