Diensten:

Ontwikkelassessment

Veel assessments richten zich alleen op waarneembaar gedrag, maar de Keyscan weet op unieke wijze ook onbewuste, meer automatische drijfveren te meten. Je krijgt daardoor snel in kaart welke natuurlijke kwaliteiten, nog te ontwikkelen talenten en gedrag onder stress een persoon bezit. Hierdoor wordt het assessment geen constatering, maar een startpunt voor ontwikkeling op persoonlijk en professioneel gebied waarbij natuurlijke aanleg centraal staat.

Tijdens de persoonlijke terugkoppeling met één van de Keyminds mentoren worden jouw resultaten besproken en krijg je concrete handvatten om jouw ontwikkeling vorm te geven. Ben je benieuwd geworden? Lees meer over ons ontwikkelassessment in de whitepaper Keyminds Ontwikkelassessment.

Waarom de Keyscan?

Maakt verschil tussen aangeboren talenten en aangeleerd gedrag

Waarom is dit een toevoeging?

Maakt inzichtelijk welk gedrag onder stress vervormt

Een ontwikkelassessment.. en dan?

De Keyscan biedt duidelijke en concrete ontwikkelrichting

Probeer de gratis proefmeting!

Tal van anderen bedrijven en organisaties gingen u voor!

Keyminds heeft in de afgelopen twee jaar al meer dan 350 uitgebreide ontwikkelassessments uitgevoerd voor organisaties in de commerciële en publieke sector. Benieuwd hoe Keyminds jouw personeel, collega’s of team kan helpen te optimaliseren?

Maak een afspraak

Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid informatie die de Keyscan boven water kreeg. De persoonlijke terugkoppeling, welke ik als positief ervaren heb, zorgde voor een aantal praktische handvatten waar ik mee aan de slag kan. Een echte aanrader!

Willeke KoningAssistant Controller, Green Organics

Ik heb door de Keyscan en de toepassing daarvan in korte tijd ontzettend veel over mezelf geleerd en hoe ik acteer op de werkvloer. De mensen om mij heen hebben mij grote progressie zien maken. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven.

Michiel BrinkhuisOnline Marketing & Communicatie Adviseur, Rabobank IJsseldelta

Bijzonder om mee te krijgen wat de psychologie achter gedragingen zijn en hoe ontwikkelingsstadia in beeld kunnen worden gebracht!

Diana HeemskerkProduct Specialist, Mylan

Met een aantal korte vragen/beelden komt dit assessment tot de kern. Het was een enorme kracht in mijn coachingsproces: Keyminds heeft ervoor gezorgd dat ik op persoonlijk en leiderschapsvlak de volgende stap kan zetten!

Kim BurgerFinancial Manager, Riwal Hoogwerkers B.V.

Tijdens de master Ondernemerschap werd ons vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam een workshop aangeboden van Keyminds. Normaliter sta ik sceptisch tegenover dergelijke managementtesten, omdat ze de persoonlijkheid en motivaties van mensen proberen te vangen in simpele hokjes. De test van Keyminds was de eerste waarbij ik een positief gevoel had. De uitkomst beschreef accuraat en herkenbaar mijn persoonlijkheid en talenten, maar ook valkuilen waar ik me niet bewust van was. Door de workshop heb ik een nieuwe blik op mijn talenten en drijfveren én leerzame praktische acties om meer grip te krijgen op onbewust gedrag met negatieve gevolgen.

Mart NicolaiStudent Msc. Entrepreneurship Vu/UvA