Diensten:

Outplacement

Het kan voorkomen dat een match die eerder goed was, nu niet meer passend is. Wanneer een organisatie afscheid neemt van medewerkers kan dat een lastig proces zijn. Een outplacementtraject geeft jou als werkgever de kans om een positieve draai te geven aan het negatieve gevoel dat vaak gepaard gaat met dit afscheid. Het outplacementtraject zorgt er niet alleen voor dat de medewerker met een beter gevoel het bedrijf verlaat, maar ook dat het proces sneller verloopt.

Onze uitgebreide analyse aan de hand van de Keyscan speelt een belangrijke rol in de transitie van medewerkers. Door ons te richten op de natuurlijke talenten en ontwikkelbaar potentieel, geven we de medewerker een positief perspectief voor verandering. Zo ontstaat er meer begrip bij de medewerker waarom de huidige situatie niet meer passend is. Lees meer over de mogelijkheden en ervaringen met ons traject in onze whitepaper Keyminds Outplacement.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op (038 – 455 62 69).

Waarom Keyminds outplacement?

Focus op de kwaliteiten die een medewerker bezit, zodat er een duidelijk toekomstperspectief ontstaat

Ga in goed overleg uit elkaar

Zet de juiste middelen in om tot een efficiënte afwikkeling te komen

Geen ‘one size fits all’

In te richten op basis van eigen behoeften en besteedbaar budget

Bel ons direct voor een kennismaking

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het hele proces uiteindelijk als snel, effectief maar vooral als motiverend heb ervaren. Ik heb zojuist een nieuwe baan geaccepteerd die helemaal past in mijn nieuwe toekomst. En daar was jullie ondersteuning onmiskenbaar van heel groot belang bij. Dank jullie voor dit mooie proces wat mijzelf heeft verrijkt in zelfvertrouwen, overtuiging en eigen kunnen!

Marc van de Ven - PleiteDirecteur Concern, Senzer

Benieuwd naar het startpunt van ons outplacementtraject?

Probeer nu zelf de Keyscan en krijg binnen 15 minuten inzicht in jouw ontwikkelbaar potentieel!