Wij zijn Keyminds

Zijn wij anders? Dat zegt iedereen over zichzelf! Veel belangrijker is de mening van onze opdrachtgevers. Zij omschrijven de Keyscan als concreet, onderscheidend door de diepgang, makkelijk toepasbaar, verrassend grensverleggend en “down to earth”; onze adviezen als duidelijk, bereikbaar en tastbaar.
Is jouw organisatie klaar voor verandering?

Ons team

Jarenlange ervaring en nieuwe kennis komen samen binnen het Keyminds team, dat bestaat uit professionals met een achtergrond in psychologie, business en entrepeneurship.

Theun

HR Consultant

Willem

Founder

Willemijn

HR Consultant

Frédérique

HR Consultant

Mick

HR Consultant

Nancy

Office Manager

Geestelijke gezondheid voor iedereen

Diversion en de MIND Young Academy

Keyminds werkt vanuit de visie dat iedereen het verdient om de beste versie van zichzelf te zijn. Helaas zien wij echter vaak dat mensen (te) lang met mentale klachten blijven rondlopen. Keyminds is daarom een zakelijk partnerschap aangegaan met Diversion en de MIND Young Acadamy, om hen in hun missie te ondersteunen geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken onder jongeren.

Wij zijn er trots op dat we dit jaar twee klassen hebben kunnen voorzien van een driedelige lessenreeks waarin verschillende zaken omtrent psychische gezondheid worden besproken.

Meer over Diversion

Vacatures

Keyminds breidt uit en is daarom op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij in een dynamisch team je eigen ideeën werkelijkheid zien worden? Neem dan snel contact op!

Coach
Extern
Content Marketing Stagiair - Startdatum September 2020
Full-time/Part-time
Digital Marketing Stagiair - Startdatum September 2020
Full-time/Part-time