Ga naar de inhoud

Assessment Arnhem

Optimaliseer het selectie- en ontwikkelproces van je (nieuwe) medewerker door een assessment in Arnhem. Verwerf snel en diepgaand inzicht in je (nieuwe) medewerker.

Houd je organisatie gezond

Voor een gezonde organisatie heb je mensen nodig die op de juiste plek zitten. De natuurlijke aanleg van je medewerkers is bepalend voor de mate waarin ze succesvol kunnen zijn en blijven in hun functie. Als ze vanuit hun natuurlijke aanleg werken, staan ze in hun kracht en doen ze waar ze goed in zijn. Met een assessment van Keyminds breng je voor jouw bedrijf in Arnhem in kaart wat de natuurlijke aanleg van je medewerkers is en hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Vanuit ons kantoor in Zwolle verzorgen wij assessments door heel Nederland, ook in Arnhem.

Uitvoering van een selectieassessment of ontwikkelassessment in Amsterdam

Waarom een assessment bij Keyminds?

Wij helpen organisaties te groeien door hun medewerkers te laten groeien. Zij zijn de kracht van je organisatie. De methode die wij gebruiken voor onze assessments in Amsterdam is uniek en innovatief. Aan al onze assessments ligt de door de Keyscan ten grondslag. Waar andere assessments zich doorgaans alleen concentreren op aangeleerd gedrag, maken wij in de Keyscan onderscheid tussen natuurlijke aanleg (wie je bent) en aangeleerd gedrag (hoe je je bent gaan gedragen). Deze twee matchen niet altijd met elkaar. Mogelijk komen er talenten aan het oppervlak waar je medewerkers zich nog niet bewust van waren. Je medewerkers krijgen binnen korte tijd inzicht in beide aspecten. De resultaten van de Keyscan vormen daarom een mooi uitgangspunt voor ontwikkeling zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Assessment model natuurlijke talenten en valkuilen. Dit beeld geeft weer hoe de talenten in kaart worden gebracht in het beste selectieassessment. Dit kleuren model geeft weer wat de kleuren in het ontwikkelassessment weergeven.

Diverse Assessments Arnhem

Onze assessments in Amsterdam kun je inzetten voor diverse doeleinden. Zo is er een ontwikkelassessment waarbij je medewerkers, maar ook jij, op individueel niveau inzage krijgen in hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast kun je gebruik maken van een assessment in Arnhem voor teamontwikkeling. Deze is, de naam zegt het al, gericht op het doormaken van een ontwikkeling met een team. We bieden inzicht in de dynamiek binnen het team, waardoor duidelijk wordt waar het team nu staat, maar ook hoe het zich kan ontwikkelen. Wil je juist een assessment inzetten bij de selectieprocedure van nieuwe medewerkers? Dan kun je gebruik maken van ons selectieassessment. Wij ondersteunen je dan bij het aantrekken en selecteren van de juiste mensen.