Diensten:

Teamontwikkeling

Een goede samenwerking is onmisbaar voor succes binnen een team of organisatie. Er zijn echter ontzettend veel onbewuste en automatische gedragspatronen die een samenwerking beïnvloeden. Keyminds biedt inzicht in de dynamiek van teams door het aanwezige (en ontbrekende) gedrag van teamleden in kaart te brengen. Hierdoor ontstaat er niet alleen een duidelijk beeld van waar het team nu staat en in welke richting het zich kan ontwikkelen, maar ook welke gezamenlijk valkuilen kunnen ontstaan.

Natuurlijk staan ook hierin de Keyscan centraal, zodat er op betrouwbare en valide manier constateringen kunnen worden gedaan en snel tot de kern gekomen kan worden.

Meer weten? Lees dan onze whitepaper Keyminds Teamontwikkeling voor meer informatie en ervaringen van onze klanten.

Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op (038 – 455 6269).

Waarom onze teamsessies?

Op basis van betrouwbare en valide data over onbewuste gedragspatronen

Kennis over de gedragsdynamiek in jouw team

Leer jouw team écht te begrijpen en voorspellen

Informatiegedreven aansturing

Ontvang concreet managementadvies voor de aansturing en ontwikkeling van jouw team

Bel ons direct voor een kennismaking

Tal van andere bedrijven en organisaties gingen jullie voor!

Keyminds helpt teams in zowel de commerciële als publieke sector om elkaar beter te begrijpen en samen te werken. Benieuwd naar de concrete handvatten die jij als manager kan gebruiken om jouw team te optimaliseren?

Maak een afspraak

Als MT van Icare JGZ hadden we het vermoeden dat we een effectief team waren. In het kader van persoonlijk leiderschap vonden we het belangrijk te weten wat onze natuurlijke en kwetsbare krachten zijn. Interessant en waardevol voor ons was om te zien hoe we elkaar kunnen ondersteunen vanuit onze eigen krachten zodat we een nog effectiever kunnen worden!

Chantel KerkdijkRayonmanager, Icare JGZ

Niet de standaard persoonlijke ontwikkelingsworkshop, die inzichten gaf die onze studentondernemers kunnen gebruiken in de toekomst. Een leerzame en leuke middag, met Theun en Willemijn die de tijd namen om alles rustig met je door te nemen en uit te leggen.

Carmen BeenProgram Coordinator, Pre-Incobator 10K Amsterdam

De Keyminds workshop was ontzettend inzichtgevend voor mij. Hoewel ik dacht dat ik mezelf vrij goed kende, heeft de workshop mij de mogelijkheid geboden om meer te leren over mijn competenties, sterktes en valkuilen op een heel diep niveau. Ik weet nu beter hoe ik hier in een professionele setting mee om kan gaan, wat mij zeker zal helpen in de toekomst. Het helpt dat de oefeningen ook leuk zijn!

Phoebe DoddsStudent Msc. Entrepreneurship Vu/UvA

Dit assessment vind ik een geweldig instrument om te gebruiken voor de ontwikkeling van individuen en teams. De begeleiding van Keyminds zorgt voor een effectieve toepassing van deze tool. Dit leidt tot verbetering van de performance van de teamleden en draagt daarmee bij aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

HR Professional, Rabobank

Benieuwd naar de basis van onze teamsessies?

Probeer nu zelf de Keyscan en krijg binnen 15 minuten inzicht in jouw kwetsbare gedrag!