Ga naar de inhoud
Teamontwikkeling

Bouw een succesvol team op basis van heldere inzichten

Meer inzicht in elkaar én de samenwerking binnen het team. Keyminds teamcoaching helpt jouw team op een verrassend praktische manier vooruit.

Sommige teams ervaren flow, andere teams lijken maar niet vooruit te komen.

Hoe komt dit? En hoe kun je de samenwerking verbeteren als een team even niet zo lekker op elkaar ingespeeld is? Of jouw vraag nu gaat over een bestaand team dat z’n draai weer moet vinden of een team in nieuwe samenstelling dat jij een vliegende start wilt geven, Keyminds helpt je verder.

Blije werknemers door een talenten assessment

Inzicht in talent, belemmeringen én kansen

Wij geloven dat een team pas écht excelleert als individuele teamleden weten wat hun unieke talenten zijn. Wanneer ze zelfbewust deelnemen aan de samenwerking en weten welke waarde ze toevoegen. Al onze trajecten beginnen daarom met de Keyscan. De Keyscan is een assessment dat veel verder gaat dan een traditionele persoonlijkheidstest. Door visuele en cognitieve vragen te combineren, onthult de Keyscan binnen korte tijd een verrassend talentprofiel van ieder teamlid.

 

Teamdynamiek wordt eenvoudig inzichtelijk door alle individuele resultaten met elkaar te combineren tot een uniek teamprofiel. Vragen zoals: ‘Zijn alle benodigde talenten binnen ons team vertegenwoordigd?’, ‘Welke onbenutte talenten zijn aanwezig?’ of ‘Waarom lopen we als team steeds op hetzelfde punt vast?’ zijn gemakkelijk te beantwoorden. Teamcultuur wordt tastbaar en de route naar groei helder.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Case uitgelicht:

Organisatiebrede inzet van de Keyscan voor zelfsturende teams

 

Lees hoe Icare JGZ de Keyscan succesvol inzet bij teamontwikkeling en teamcoaching.

 

Icare teamontwikkeling

Waarom Keyminds voor jouw teamtraject?

Onze consultants maken duidelijk waar de potentie voor groei en verbetering van jouw team daadwerkelijk ligt. Met onze unieke Keyscan en rake analyses onthullen we niet alleen de diepere oorzaak van een probleem, maar geven we ook een route om dit samen op te lossen. We komen dichtbij en maken de meest lastige onderwerpen bespreekbaar. Praktisch én met humor helpen we jullie een stap vooruit.

Keyscan Assessor opleiding

Teamontwikkeling op maat

Wij geloven niet in een one size fits all benadering, wij leveren maatwerk. Dat claimen veel organisaties, maar wij maken dit ook echt waar. Hoe? Onze unieke Keyscan zorgt ervoor dat we alleen ontwikkeladviezen geven die daadwerkelijk aansluiten bij het aanwezige talent van een team én individu. Hierdoor verdoen we geen tijd aan zaken die niks opleveren.

 

Afhankelijk van jouw team en uitdaging ontwerpen we een passend programma. Dit start meestal met een uitgebreid ontwikkelassessment. Na de persoonlijke gesprekken volgt een teamsessie waarin we individuele uitkomsten met elkaar delen en het teamprofiel onthullen. Samen maken we een actieplan hoe het team met een bepaalde uitdaging of ontwikkeling aan de gang gaat, en wat de rol van elk teamlid hierin is. Wij stemmen elke stap met jou, de leidinggevende, af om zo samen tot het beste resultaat te komen.

 

Voor grotere groepen is er de workshop ‘Ontdek je talent’. Kortom, genoeg mogelijkheden om met jouw team aan de slag te gaan!

Team ontwikkeling past de medewerker in jouw team.

Deze bedrijven gingen je voor