Teamontwikkeling

De Keyscan staat centraal in de teamontwikkeling, zodat we op betrouwbare en valide manier constateringen kunnen doen en snel tot de kern kunnen komen.

Teamontwikkeling

Een goede samenwerking is de kern tot het gezamenlijke succes van een team of organisatie. Veel mensen weten echter niet dat er ontzettend veel onbewuste en automatische gedragspatronen zijn die de samenwerking kunnen beïnvloeden. Keyminds biedt inzicht in de dynamiek van jouw team door het bewuste en onbewuste gedrag van teamleden in kaart te brengen. Hierdoor ontstaat er niet alleen een duidelijk beeld van waar het team nu staat en welke valkuilen er kunnen ontstaan, maar ook hoe het team zich gezamenlijk kan ontwikkelen.
De Keyscan staat centraal in de teamontwikkeling, zodat we op betrouwbare en valide manier constateringen kunnen doen en snel tot de kern kunnen komen.

Wil je meer weten over de Keyscan of dit assessment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons direct voor een kennismaking
Teamontwikkeling Assessment Van de Berg Groep

Tal van andere bedrijven en organisaties gingen jullie voor!

Keyminds helpt teams in zowel de commerciële als publieke sector om elkaar beter te begrijpen en samen te werken. Benieuwd naar de concrete handvatten die jij als manager kunt gebruiken om jouw team optimaal te laten presteren?

Maak een afspraak

Als MT van Icare JGZ hadden we het vermoeden dat we een effectief team waren. In het kader van persoonlijk leiderschap vonden we het belangrijk te weten wat onze natuurlijke en kwetsbare krachten zijn. Interessant en waardevol voor ons was om te zien hoe we elkaar kunnen ondersteunen vanuit onze eigen krachten zodat we een nog effectiever kunnen worden!

Chantel KerkdijkRayonmanager, Icare JGZ

Niet de standaard persoonlijke ontwikkelingsworkshop, die inzichten gaf die onze studentondernemers kunnen gebruiken in de toekomst. Een leerzame en leuke middag, met Theun en Willemijn die de tijd namen om alles rustig met je door te nemen en uit te leggen.

Carmen BeenProgram Coordinator, Pre-Incobator 10K Amsterdam

De Keyminds workshop was ontzettend inzichtgevend voor mij. Hoewel ik dacht dat ik mezelf vrij goed kende, heeft de workshop mij de mogelijkheid geboden om meer te leren over mijn competenties, sterktes en valkuilen op een heel diep niveau. Ik weet nu beter hoe ik hier in een professionele setting mee om kan gaan, wat mij zeker zal helpen in de toekomst. Het helpt dat de oefeningen ook leuk zijn!

Phoebe DoddsStudent Msc. Entrepreneurship Vu/UvA

Dit assessment vind ik een geweldig instrument om te gebruiken voor de ontwikkeling van individuen en teams. De begeleiding van Keyminds zorgt voor een effectieve toepassing van deze tool. Dit leidt tot verbetering van de performance van de teamleden en draagt daarmee bij aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

HR Professional, Rabobank