Ga naar de inhoud
Leiderschap

Het beste uit jezelf én jouw team halen

Het bouwen van oprechte relaties met medewerkers begint bij zelfkennis. Vergroot jouw impact als leider met het Keyminds Leiderschapsprogramma voor teams of individuen.

Authentiek leiderschap is meer dan alleen een managementstijl; het is een manier van leiden die de kracht van echtheid omarmt. Het richt zich niet alleen op resultaat, maar ook op de menselijke kant van het leiden van een team.

Duurzame en oprechte verbinding met anderen begint met een goede dosis zelfkennis. Wie ben jij als leider? Waar sta je voor? In een rol die veel van je vraagt en komt met de nodige stress en uitdagingen, is het niet mogelijk iets anders te zijn dan wie je daadwerkelijk bent.

 

Wil jij weten hoe jouw leiderschapsteam krachtiger en meer vanuit authentiek talent kan functioneren? Hoe jullie complexe uitdagingen samen het beste kunnen navigeren? Of wil jij weten hoe jij als leider meer impact kunt maken, op een manier die écht bij je past? Of je nu op zoek bent naar een traject voor jezelf, voor een collega of voor jouw team, Keyminds helpt je verder.

Talentontwikkeling voor leiderschapsteams

Wij geloven niet in een one size fits all. Goede leiderschapsteams zijn divers en bestaan uit krachtige individuen met hun eigen talenten. Met onze unieke Keyscan zijn wij in staat om elk leiderschapstraject tailormade te maken voor deelnemers. Eigen talenten en valkuilen zijn ons uitgangspunt: een verfrissende en verrassende spiegel die wij, mét de Keyscan, voorhouden en die de leiders binnen het team weer focus geeft.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Onze leiderschapstrajecten

Keyminds’ leiderschapstrajecten bestaan doorgaans uit individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. Dit kan in een intensieve vorm zoals een weekend of een aantal bijeenkomsten die elkaar wat sneller opvolgen, maar kan ook verspreid over een paar maanden. Onze modules hebben tal van leiderschapsteams geholpen de onderlinge samenwerking te verbeteren en hun impact binnen de organisatie te vergroten. Ons netwerk van experts stelt ons in staat elke uitdaging te vervullen. Kortom: jullie vraag centraal, onze ogen op het resultaat.

Ons team neemt verschillende soorten assessments af, draagt bij aan teamontwikkeling en leiderschap.

Wil jij zelfstandig aan de slag met jouw leiderschap?

Willem vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor een persoonlijk leiderschapstraject.

Willem Keyminds

Waarom Keyminds voor jouw leiderschapstraject?

Onze consultants maken duidelijk waar de potentie voor groei en verbetering van jouw team daadwerkelijk ligt. Met onze unieke Keyscan en rake analyses onthullen we de diepere oorzaak van een probleem. We komen dichtbij en maken de meest lastige onderwerpen bespreekbaar. Praktisch én met humor helpen we jullie een stap vooruit.

Foto van Willemijn en Willem van Keyminds

Deze bedrijven ging je voor