Ga naar de inhoud

Responsible disclosure

Keyminds hecht waarde aan de veiligheid van onze klantgegevens. Wij nemen dan ook alle noodzakelijke maatregelen om de systemen die wij hiervoor gebruiken, goed te beveiligen. Ondanks onze zorg en aandacht kan er soms toch iets misgaan.

 

 

Een lek melden
Heb je een beveiligingslek ontdekt? Laat het ons dan weten, zodat wij zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen.

 

Je kunt een beveiligingslek per e-mail melden aan ​office@keyminds.nl​. Vermeld hierbij altijd de URL of andere plek waar je het lek gezien hebt. Ook ontvangen we graag een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van de handelingen die plaatsvonden voorafgaand het lek. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld screenshots of een stappenplan.

 

Jouw melding wordt vertrouwelijk behandeld en wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet zonder toestemming met derden delen tenzij dat noodzakelijk is om een wettelijke verplichting na te komen. Melden onder een pseudoniem is mogelijk.

 

 

Het vervolg

  • Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie op de melding en een verwachte datum voor de oplossing.
  • Ook daarna houden we je op de hoogte over de voortgang.
  • In de berichtgeving over het gemelde probleem zullen wij, indien gewenst, jouw naam noemen als melder van het probleem.

 

We gaan er vanuit dat je in de tussentijd geen misbruik hebt gemaakt van het beveiligingslek. Mocht dit wel het geval zijn, behouden we ons het recht om juridische stappen te ondernemen. Wij streven er naar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en wij worden graag betrokken bij een eventuele publicatie over het probleem nadat het is opgelost.