Ga naar de inhoud
Ontwikkelassessment

Jouw collega’s in beweging

Hoe laat je je medewerkers doorgroeien? En hoe zorg je ervoor dat jouw collega’s zich voldoende ontwikkelen zodat je ook als organisatie innovatief en weerbaar blijft? De Keyscan geeft jou het inzicht en de handvatten die je nodig hebt om het onontgonnen talent binnen jouw organisatie aan te boren!

Talentontwikkeling als échte win-win

Gericht bezig zijn met de ontwikkeling van medewerkers maakt jouw organisatie op vele manieren krachtiger. Misschien wil jij goed-presterende medewerkers graag kansen bieden die écht bij hen passen. Of ga je als bedrijf een verandering in en wil je weten hoe jouw medewerkers het beste tot hun recht komen binnen een nieuwe structuur. Misschien merk je juist dat iemand niet goed uit de verf komt binnen z’n huidige functie en wil je weten wat jullie kunnen verbeteren.

 

Wat de ontwikkelvraag ook is, het Keyscan ontwikkelassessment helpt jouw medewerkers en organisatie vooruit.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Gezonde groei realiseer je alleen op natuurlijke wijze

De Keyscan is een ontwikkelassessment dat binnen korte tijd de authentieke talenten van jouw medewerker in beeld brengt. Door de combinatie van cognitieve en visuele vragen reikt het dieper dan wat een persoon in eerste instantie over zichzelf denkt of laat zien. Het maakt zichtbaar waar iemands (nu nog) onbewuste potentie voor groei ligt. Dit wil je toch weten?

 

De Keyscan maakt spot-on duidelijk hoe collega’s maximaal vanuit hun eigen talent floreren en kunnen bijdragen aan de doelen van de organisatie.

Wat houdt jouw collega’s tegen om te groeien?

Wist je dat we ongeveer 30% van onze energie steken in competenties die niet of nauwelijks bij ons passen? En dat die gedraging vaak de ontwikkeling van nu nog ondergesneeuwde talenten in de weg staan? Onder druk vervormen deze niet-natuurlijke competenties namelijk tot valkuilgedrag of verdwijnen zelfs helemaal.

 

Wij denken dat als je écht wilt groeien, je moet weten wat je in de weg staat. Waar je geen energie van krijgt en wat je diep van binnen liever bij een ander laat. Nuttig om te weten wanneer je meer in je kracht wilt komen binnen je huidige functie, maar ook wanneer je een stap ambieert.

Wil jij zelf in gesprek met jouw collega’s over de ontwikkeling van hun talenten?

Met onze Keyscan Assessor opleiding onthul jij eenvoudig de mogelijkheden en belemmeringen van jouw collega’s en werk je samen aan een concrete ontwikkeling.

Willemijn Keyminds teamontwikkeling
Een ontwikkelassessment bij Keyminds

Hoe werkt het?

De eerste stap is een gesprek met één van onze consultants. We horen graag meer over de collega die wij gaan ontvangen en wat de aanleiding is voor het assessment.

Via een persoonlijke link vult de medewerker de online Keyscan in. Gewoon thuis, of op een andere rustige plek.

Tijdens een persoonlijke terugkoppeling van 1,5 á 2 uur ontvangt de kandidaat de uitkomsten van de Keyscan. We nemen uitgebreid de tijd om iemand te leren kennen en gaan in op de ontwikkelwens. Wie ben je en wat past bij je? Wat past minder bij je? Hoe kom jij het beste tot je recht?

Onze consultant zet alle resultaten en een samenvatting van het gesprek in een helder en uitgebreid verslag. Het verslag sluit af met een concreet advies over de ontwikkeling van de medewerker en welke eerste stappen hij/zij na het gesprek zelf kan nemen.

Nadat jullie de rapportage hebben ontvangen, geven we een toelichting aan de leidinggevende. Het is ook mogelijk om dit gesprek met z’n drieën te voeren; zo helpen we jullie op weg.

Met het Keyscan ontwikkelassessment weet jij:

  • Welke verborgen talenten jouw collega nog verder kan ontwikkelen;
  • Of zijn/haar talenten goed tot hun recht komen binnen de huidige functie;
  • Welke valkuilen jouw collega kan tegenkomen en hoe hiermee om te gaan;
  • Welk gedrag zichtbaar wordt onder stress;
  • Hoe een collega hier het best mee geholpen kan worden.

 

Met de Keyscan houd je jouw organisatie en medewerkers in beweging. De input die je uit het assessment krijgt, kun je nog zeker twee jaar gebruiken tijdens evaluatie- en functioneringsgesprekken.

Deze bedrijven ging je voor