Ga naar de inhoud
Coaching

Voluit leven en werken vanuit jouw essentie

Er zijn momenten dat je wel wat extra hulp kunt gebruiken. Met onze coaches aan jouw zijde kun jij elke uitdaging aan.

Werk met onze coaches aan jouw doelen

Bij Keyminds bieden we een unieke aanpak voor mensen die gericht willen werken aan hun persoonlijke en professionele groei. Onze één-op-één coachingstrajecten geven je diepgaand inzicht in wie je bent, wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze (nog) beter kunt benutten. In slechts vijf sessies bereik je een tastbaar resultaat.

Business Coach Zwolle persoonlijk ontwikkeltraject

Hoe wil jij je ontwikkelen?

Onze coaches hebben in de afgelopen jaren al meer dan 500 professionals begeleid naar hun doelen. Sommigen hebben daardoor de (leiderschaps)rol van hun dromen gekregen, anderen kregen juist de moed om iets heel anders te gaan doen. Wil jij ook werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Onze coaches kunnen jou helpen met de volgende uitdagingen:

 

Leiderschap

Of je nu de ambitie hebt om een leidinggevende rol te vervullen of dat je graag met iemand wil sparren om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren, onze coach kan jou helpen je impact te vergroten.

 

Loopbaanontwikkeling

Wil je iets anders, maar weet je niet wat en hoe? Wij helpen je weer een stip op de horizon te zetten en de juiste strategie te kiezen.

 

Well being

Balans is de sleutel tot succes. Onze coach kan je leren hoe je jouw welzijn bewaakt terwijl je jouw ambities nastreeft.

 

Persoonlijke effectiviteit

Het opbouwen van relaties, het beïnvloeden van je omgeving of het omgaan met conflict: samen met onze coaches kun jij jouw impact vergroten.

 

Persoonlijke uitdagingen

Bij tegenslag kan het hebben van een objectieve gespreks- en adviespartner jou helpen om je goed te blijven voelen en weer een volgende stap te zetten.

De Keyscan

De aanpak van onze coaches maar ook de opbouw van ons traject zorgen ervoor dat coachees na vijf gesprekken resultaat ervaren. Inzicht in bepaalde patronen, het oefenen om een verandering in te zetten én het borgen van verandering krijgen allemaal aandacht.

 

Wanneer je een coachingstraject start, krijg je toegang tot de Keyminds CoachingCloud. Hier werk je aan opdrachten die de coach jou meegeeft en kun je veel inspiratie vinden. Ongemerkt documenteer je daarmee alle belangrijke onderdelen van jouw coachtraject, waardoor jij na afronding een uitgebreid naslagwerk hebt.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Onze aanpak: vijf gesprekken als duidelijk pad naar jouw doel

De aanpak van onze coaches maar ook de opbouw van ons traject zorgen ervoor dat coachee’s na vijf gesprekken resultaat ervaren. Inzicht in bepaalde patronen, het oefenen om een verandering in te zetten én het behouden van ontwikkeling krijgen allemaal aandacht.

 

Wanneer je een coachingstraject start, krijg je toegang tot de Keyminds CoachingCloud. Hier werk je aan opdrachten die de coach jou meegeeft en kun je veel inspiratie vinden. Ongemerkt documenteer je daarmee alle belangrijke onderdelen van jouw coachtraject, waardoor jij na afronding een uitgebreid naslagwerk hebt.

Een voorbeeld van coaching en talentontwikkeling door onze business coaches Zwolle

Reviews

Wat onze coachees zeggen

‘Ik ben ontzettend blij met de begeleiding die ik van Ellen heb gekregen. Ik heb erg veel aan onze gesprekken gehad op professioneel, maar vooral op persoonlijk vlak.’
‘Ik voelde me erg vertrouwd en op mijn gemak bij de coach en heb middels dit traject concrete stappen gezet richting mijn gewenste ontwikkelingsdoel.’
‘Ik heb mijzelf door dit coachtraject veel beter leren kennen. De inzichten in mijn beweegredenen, persoonlijke kwaliteiten en valkuilen hebben mij echt geholpen om een ontwikkeling door te maken.’