Ga naar de inhoud
Keyscan Assessor opleiding

Jezelf en anderen écht leren doorgronden

De Keyscan Assessor opleiding stelt jou in staat om het ware potentieel van jouw (nieuwe) collega’s te onthullen én activeren. Groei van HR-adviseur of recruiter tot een stevige adviespartner op het gebied van selectie en ontwikkeling. Blijf je ontwikkelen via onze tweejaarlijkse intervisies. Join us!

Selecteren, ontwikkelen en adviseren: De kracht van de Keyscan

Waar veel traditionele assessments zich vaak alleen richten op aangeleerd en ontwikkeld gedrag, gaat de Keyscan verder. Met een combinatie van cognitieve en visuele vragen onthult de Keyscan binnen 15 minuten een compleet en verrassend talentprofiel dat jij kunt gebruiken bij zowel de selectie als ontwikkeling van medewerkers.

 

Wat maakt de Keyscan zo anders? Naast een gangbaar, ontwikkeld competentieprofiel, laat de Keyscan ook zien welke talenten van nature eigenlijk heel goed bij iemand passen. Het wordt duidelijk welke competenties nog ontwikkelbaar zijn, maar ook waaróm bepaalde talenten (nog) niet kunnen floreren.

 

Met de Keyscan leer jij dus wie jouw medewerkers zijn, maar ook wie zij kunnen worden. Je hebt daarmee dus een ontzettend krachtig middel in handen om gericht met de ontwikkeling of selectie van mensen binnen jouw organisatie aan de gang te gaan.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Wat maakt onze Keyscan uniek?

  • In tegenstelling tot andere assessments, onderscheidt de Keyscan haarfijn écht talent van aangeleerd gedrag.
  • De Keyscan prikt radicaal door sociaal wenselijk en in-authentiek gedrag heen. Door de visuele component is de scan niet te sturen of manipuleren.
  • Snel, toegankelijk en tóch diepgaand: in slechts 15 minuten tijd een helder resultaat waar jij mee verder kunt.

Waarom de Keyscan Assessor opleiding?

Om als professional mensen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling, is het belangrijk om eerst te achterhalen waarom zij nog niet hebben bereikt wat ze willen bereiken. Wat houdt hen tegen? Waar komen mogelijke belemmeringen vandaan en wat kan iemand doen om hiermee om te gaan?

 

De Keyscan Assessor opleiding helpt jou deze vragen eenvoudig te beantwoorden en iemand weer op weg te helpen.

Keyscan Assessor opleiding

De Keyscan Assessor opleiding stelt jou in staat om:

1. Ontwikkelmogelijkheden

Inzichtelijk te maken welke ontwikkelmogelijkheden medewerkers of kandidaten nog bezitten.

2. Belemmeringen

Te herkennen welke belemmeringen deze ontwikkeling in de weg staan.

3. Vervolgstappen

Vervolgstappen te formuleren om de gewenste ontwikkeling in gang te zetten.

4. Concreet denkkader

Een concreet denkkader te bieden waarmee kandidaten hun ontwikkeling in eigen handen kunnen nemen.

5. Aansturing

Concrete adviezen te geven over de aansturing van kandidaten in dagelijkse werkzaamheden.

Reviews

Wat onze deelnemers zeggen

Ik ben zeer tevreden over de opleiding en zal deze zeker aanbevelen. Het persoonlijke contact, de begeleiding en de manier waarop de kennis gedeeld wordt was erg prettig en leerzaam. Wij zetten de Keyscan in bij werving & selectieprocedures voor onze klanten en bieden daarmee echt iets onderscheidends. Zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn erg enthousiast.
Willemijn en de assistent trainers geven op een prettige manier les en feedback, waardoor je zelf als deelnemer ook groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Het is een opleiding met veel theoretische diepgang, maar er is evenveel aandacht voor de praktische toepassing van de kennis. Daar gaat het uiteindelijk om: dat je met de Keyscan inzichten kunt geven waar een ander en de organisatie echt wat aan heeft.
Een waardevolle opleiding en krachtige tool. Onze medewerkers hebben veel interesse in de Keyscan en daarom hebben we besloten intern ook een aantal mensen op te leiden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Keyscan nog meer geïntegreerd is geraakt in onze werkwijze op het gebied van talent- en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn erg tevreden en zien de absolute meerwaarde van dit assessment ten overstaande van andere tools.