Ga naar de inhoud
Assessment Hardenberg

Haal het beste uit je medewerkers én organisatie.

Het belang van ontwikkeling: bouw op het talent van jouw medewerkers.

Tegenwoordig vinden medewerkers het steeds vaker belangrijk dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen binnen een organisatie. Hebben ze het gevoel dat dit niet (voldoende) mogelijk is? Dan kiezen ze er in veel gevallen voor om over te stappen naar een ander bedrijf. Het is dus van groot belang om voldoende ontwikkelmogelijkheden te bieden. Maar hoe laat je je medewerkers op zo’n
manier doorgroeien dat zowel de persoon zelf als de organisatie er baat bij hebben? Maak voor jouw organisatie in Hardenberg gebruik van een assessment van Keyminds. Ons assessment is uniek ten opzichte van andere, reguliere assessments, omdat we naar ook naar de natuurlijke aanleg van medewerkers kijken. Wil je graag meer informatie over een assessment voor je organisatie in Hardenberg? Dan horen we graag van je!

Teamontwikkeling training voor betere teamdynamiek.

Waarom een assessment van Keyminds?

Wij helpen organisaties te groeien door hun medewerkers te laten groeien. Om een gezonde werksituatie en goed functionerend team te creëren en behouden hebben wij de Keyscan ontwikkeld. Deze scan vormt de basis voor elk assessment in Hardenberg dat je bij ons kunt afnemen. Het assessment in Hardenberg lijkt op het eerste gezicht vergelijkbaar met andere assessments, maar is dat niet. Traditionele tools assessment geven vaak een incompleet beeld van iemands competenties, omdat ze zich uitsluitend richten op aangeleerd gedrag. Met de Keyscan kijken we juist ook naar de natuurlijke aanleg en of dit matcht met het aangeleerde gedrag. Zo ontdek je de werkelijke potentie die je medewerkers hebben en kun je deze informatie in het voordeel van de organisatie gebruiken.

Assessment model natuurlijke talenten en valkuilen. Dit beeld geeft weer hoe de talenten in kaart worden gebracht in het beste selectieassessment. Dit kleuren model geeft weer wat de kleuren in het ontwikkelassessment weergeven.

Welk assessment in Hardenberg past bij mijn organisatie?

In Hardenberg en omgeving kun je gebruik maken van meerdere Keyminds assessments, waaronder:

Ontwikkelassessment
Met dit assessment laten we individuele medewerkers zien hoe ze zich kunnen ontwikkelen.

Teamontwikkeling
Als je met je team als geheel een ontwikkeling wilt doormaken is dit het juiste assessment.

Selectieassessment
Wij helpen je de tijdens je selectieprocedure voor nieuwe medewerkers om de kandidaat met de juiste competenties en talenten te selecteren.

Samen kijken we vooraf welk doel je voor ogen hebt met het assessment en op basis daarvan stemmen we af welk assessment we inzetten.

Willemijn Keyminds bij teamontwikkeling