Ga naar de inhoud
Assessment Harderwijk

Haal het beste uit je medewerkers én organisatie.

Bouw op het talent van jouw medewerkers voor het succes van je organisatie.

De medewerkers zijn de kracht van je organisatie. Zij komen het beste tot hun recht als ze vanuit hun natuurlijke kracht werken. Ze doen dan datgene waar ze blij van worden en waar ze goed in zijn. Als je weet waar je natuurlijke krachten liggen, ben je in staat om anderen te leiden, te sturen en te inspireren. Wil jij de natuurlijke krachten van jouw medewerkers goed in kaart krijgen? Maak
dan gebruik van een assessment van Keyminds voor jouw organisatie in Harderwijk. Juist omdat we naar de natuurlijke aanleg kijken, is ons assessment uniek ten opzichte van andere, reguliere assessments. Wil je graag meer informatie over een assessment voor je organisatie in Harderwijk? Laat het ons weten, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden

Lachende Esther bij evaluatie Keyscan

Waarom Keyminds?

Voor onze assessments in Harderwijk zetten we de unieke Keyscan in. Hierin kijken we naast aangeleerd gedrag ook naar de natuurlijke aanleg van mensen. Aangeleerd gedrag is het gedrag dat je in je leven gaandeweg ontwikkelt door de gebeurtenissen die je meemaakt. Hierdoor ontwikkel je bepaalde competenties.

 

De scan bestaat uit twee onderdelen:

 

1. Het onbewuste. Je maakt een aantal automatische associatieve keuzes, waaruit je (verborgen) talenten naar voren komen.
2. Het bewuste.  Je beantwoordt vragen over jezelf vanuit je rationele bewustzijn, zodat we inzicht krijgen in je ontwikkelde gedrag.

 

De vraag is of je aangeleerde gedrag matcht met je natuurlijke aanleg. Wellicht beschik je over talenten waar je je helemaal nog niet van bewust was. Met ons assessment in Harderwijk krijg je hier inzicht in. Dit stelt je in staat om op zowel persoonlijk als zakelijk gebied een mooie groei door te maken.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Onze assessments in Harderwijk.

In Harderwiijk en omgeving kun je gebruik maken van een aantal assessments, zoals:

– Selectieassessment
De Keyscan is goed om in te zetten tijdens selectieprocedures. Zo krijg je vooraf al compleet beeld van de competenties van je kandidaten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

– Ontwikkelassessment
Met dit assessment laat je je individuele medewerkers zien hoe ze zich kunnen ontwikkelen.

– Teamontwikkeling
Als je met je team als geheel een ontwikkeling wilt doormaken is dit het juiste assessment. Samen kijken we vooraf wat je wilt bereiken met het assessment en op basis daarvan bepalen we welk assessment we gaan inzetten.

Willemijn Keyminds bij teamontwikkeling