Ga naar de inhoud
Assessment Harderwijk

Ontdek het talent in je organisatie en behoud je personeel

Bouw op het talent van jouw medewerkers voor het succes van je organisatie.

Tegenwoordig maken medewerkers steeds sneller en vaker een overstap naar een ander bedrijf. Een veelgehoorde reden hiervoor is dat ze vinden dat er te weinig ontwikkelmogelijkheden zijn. Het is dus zaak om dit voldoende te bieden. Maar hoe laat je je medewerkers op een gezonde manier doorgroeien, terwijl dit tegelijkertijd een positieve uitwerking heeft op je organisatie? Zet
voor jouw bedrijf in Harderwijk een assessment van Keyminds in, zoals ons ontwikkelassessment. Voor al onze assessments
maken we gebruik van een unieke methode. Vanuit ons kantoor in Zwolle zijn we actief voor organisaties door het hele land. Als je meer wilt weten over een assessment voor je bedrijf in Harderwijk informeren we je graag!

Teamontwikkeling training voor betere teamdynamiek.

Waarom een assessment in Harderwijk van Keyminds?

De methode die we bij Keyminds gebruiken voor een assessment in Harderwijk is uniek ten opzichte van de methodes die andere aanbieders toepassen. Wij kijken namelijk niet alleen naar het aangeleerde gedrag, maar ook naar de natuurlijke aanleg van je medewerkers. Door onderscheid te maken tussen deze twee zie je welke talenten iemand echt in huis heeft en welk gedrag iemand vertoont dat eigenlijk niet bij diegene past. De methode die aan onze assessments in Harderwijk ten grondslag ligt is de door ons ontwikkelde Keyscan. Deze vertelt je dus alles over de werkelijke capaciteiten van je medewerkers, zodat zij zich ten goede van zichzelf én de organisatie kunnen ontwikkelen.

Assessment model natuurlijke talenten en valkuilen. Dit beeld geeft weer hoe de talenten in kaart worden gebracht in het beste selectieassessment. Dit kleuren model geeft weer wat de kleuren in het ontwikkelassessment weergeven.

Ontdek onze assessments

Voor jouw organisatie in Harderwijk kun je gebruik maken van diverse assessments. Welke we inzetten is afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt. We bieden onder andere:

Ontwikkelassessments
Dit assessment helpt je om inzicht te krijgen in de talenten van de individuele medewerkers en deze ten goede van henzelf en de organisatie in te zetten.

Teamontwikkeling
Een goede samenwerking binnen een team is de sleutel tot succes. Wij bieden inzicht in de dynamiek binnen je team. Hierdoor zie je waar het team nu staat en hoe het zich in de toekomst kan ontwikkelen.

Selectieassessments
Als je mensen duurzaam aan je organisatie wilt verbinden, begint dit al bij de selectieprocedure. Door de Keyscan in te zetten als selectieassessment helpen wij je de juiste kandidaten te selecteren

Willemijn Keyminds bij teamontwikkeling