Ga naar de inhoud

Assessment Overijssel

Ieder bedrijf wil groeien. Er is een hoop nodig om op een juiste en gecontroleerde wijze te blijven groeien. Zo is de groei van je bedrijf afhankelijk van de markt, van je concurrentie, maar ook zeker van je medewerkers. Wij proberen er voor te zorgen dat binnen jouw bedrijf de juiste mensen aanwezig zijn. Als deze mensen ook nog eens op de goede plek zitten en weten te floreren, dan
zal dat de groei en de dynamiek binnen het bedrijf zeker stimuleren.

Lees meer over onze assessments in Overijssel, om te ontdekken hoe Keyminds dat doet.

teamontwikkeling door assessment

Ontwikkelassessment

In Overijssel bieden wij twee verschillende assessments aan, met om te beginnen het ontwikkelassessment. Heb je genoeg medewerkers en/of wordt iedere functie binnen je bedrijf bezet? Heel goed! Dan kan je nu eens gaan kijken naar de ontwikkelmogelijkheden voor je medewerkers. Door onderscheid te maken tussen aangeboren en aangeleerd gedrag kunnen wij
deze in kaart brengen. Een assessment bij jou in Overijssel gaat als volgt te werk. Allereerst vult de medewerker de Keyscan in. Een van onze ervaren HR-consultants zal de terugkoppeling verzorgen, waarin de resultaten van de Keyscan worden besproken. Aan de hand van de Keyscan en het persoonlijke ontwikkelgesprek, stellen we de ontwikkelrapportage op. Deze rapportage bevat een concreet ontwikkeladvies. Deze sturen we naar de medewerker en (indien de medewerker toestemming geeft) ook naar de leidinggevende. Indien gewenst bespreken we alle resultaten vervolgens met de leidinggevende. Daarmee eindigt het ontwikkelassessment in Overijssel.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Selectieassessment

Naast dat wij ontwikkelassessments aanbieden in Overijssel, doen wij dat ook met selectieassessments. Tijdens selectieassessments concluderen we juist of een medewerker geschikt is om voor jouw bedrijf te komen werken (en een specifieke functie te vervullen). Hierbij gaan we op een soortgelijke manier te werk. Voordat de selectieprocedure start, stellen we samen met de opdrachtgever de selectiecriteria vast. Vervolgens laten we de kandidaten de online Keyscan invullen. In een gesprek met de kandidaat, bespreekt onze HR-consultant de kwaliteiten en aandachtspunten van de kandidaat, in relatie met de in te vullen functie. Op basis van al deze stappen schrijven we een selectierapport met een advies over de aanstelling van de kandidaat. Na akkoord van de kandidaat ontvangt de opdrachtgever bovendien de resultaten van de metingen.

Ontwikkelassessment of selectieassessment uitvoering