Ga naar de inhoud
Wat zijn de sterke en zwakke punten van mensen in jouw organisatie?

Laat je medewerkers excelleren!

Zet ons unieke assessment in voor jouw bedrijf in Utrecht om het talent van jouw medewerkers optimaal in te zetten.

Breng het talent van jouw medewerkers in kaart met ons assessment in Utrecht

Weet jij wat de sterke en zwakke punten van de mensen in jouw organisatie zijn? Om dit te ontdekken kun je ons unieke assessment inzetten voor jouw bedrijf in Utrecht. Medewerkers die in hun kracht staan zijn namelijk van groot belang voor je organisatie. Iedereen die vanuit zijn of haar natuurlijke aanleg werkt komt pas echt tot zijn of haar recht. Deze mensen doen datgene waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. En die natuurlijk aanleg brengen wij in kaart. Wil je weten hoe je een assessment in kunt zetten voor jouw organisatie in Utrecht? We vertellen je er graag alles over.

Lachende Esther bij evaluatie Keyscan

Waarom Keyminds?

Een assessment is een goed middel om je medewerkers beter te leren begrijpen en een beeld te krijgen van hun competenties, persoonlijkheid en gedrag. Als je ons inschakelt voor een assessment in Utrecht gaan we aan de slag met onze Keyscan. Onze scan vormt de basis voor al onze assessments. Maar wat maakt deze scan nu zo uniek? Veel assessments houden uitsluitend rekening met aangeleerd gedrag. De natuurlijke aanleg blijft dan helemaal buiten beschouwing, terwijl deze een belangrijke rol heeft. Reden voor ons om in de Keyscan zowel het aangeleerde gedrag als de natuurlijke aanleg in beeld te brengen. Matchen deze twee wel met elkaar of hebben jouw medewerkers talenten waar ze zich nog niet bewust van waren? Met de Keyscan krijg je hier inzage in. Ons assessment is dus een mooie tool om je medewerkers en daarmee ook je organisatie in Utrecht te laten groeien.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Onze assessments

Je kunt voor jouw bedrijf in Utrecht kiezen uit verschillende soorten assessments, zoals teamontwikkeling, ontwikkelassessment of een selectieassessment. Welke we inzetten hangt af van het doel dat je voor ogen hebt. Wil je met je hele team een ontwikkeling doormaken? Dan zetten we de Keyscan in om de dynamiek in je team in kaart te brengen. Dit kan natuurlijk ook op individueel niveau met een ontwikkelassessment. Als jouw doel is om nieuwe medewerkers aan te trekken. Dan ondersteunen wij je om de kandidaten met de juiste competenties te selecteren met ons selectieassessment.

keyminds academy waarin gewerkt wordt aan samenwerken en inzicht krijgen in talenten en valkuilen van medewerkers.