Ga naar de inhoud

Assessment Zwolle

In een tijdperk waarin data en inzicht cruciaal zijn voor vooruitgang, biedt een assessment diepgang en duidelijkheid over de capaciteiten, talenten en ontwikkelpunten van (toekomstige) medewerkers. Keyminds in Zwolle heeft een uniek assessment waarin sterke kanten en ontwikkelmogelijkheden van medewerkers helder inzichtelijk worden gemaakt.

Zet je medewerkers in hun kracht

Veel bedrijven zijn bang hun beste medewerkers kwijt te raken op de krappe arbeidsmarkt. Als medewerkers aangeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, zitten leidinggevenden al snel met de handen in het haar. Wat als jij hen op dit moment geen promotie
kunt bieden? Of als je simpelweg denkt dat ze niet over de juiste leidinggevende kwaliteiten beschikken? Er is een oplossing die uitkomst biedt voor jullie beiden. Met het assessment in Zwolle van Keyminds zet jij je medewerkers écht in hun kracht, zodat zij en de organisatie samen door kunnen groeien. Keyminds heeft met meerdere organisaties samengewerkt om de medewerkers in hun kracht te zetten.

het uitvoeren van een selectieassessment of ontwikkelassessment om de beste kandidaat te vinden

Waarom  Keyminds?

Keyminds helpt organisaties te groeien door hun medewerkers te laten groeien. Wij weten hoe belangrijk de mensen achter de organisatie zijn – zij zijn degenen die visie hebben, sturing geven, inspireren en innoveren. En dat wil je zo houden! Om een functionerend team en gezonde werksituatie te creëren en behouden, hebben wij de Keyscan ontwikkeld. De Keyscan ligt ten
grondslag aan ieder assessment in Zwolle dat je bij ons kunt afnemen. Met deze scan brengen we de verborgen talenten en aangeboren kwaliteiten van deelnemers aan het licht. Het assessment in Zwolle lijkt op het eerste gezicht op een traditionele managementtool, maar is dat niet. Traditionele tools geven vaak een incompleet beeld van iemands competenties, omdat ze zich slechts richten op aangeleerd, rationeel gedrag. Dit in tegenstelling tot de Keyscan, die juist het aangeboren, emotionele gedrag registreert. Zo ontdek je dus de werkelijke potentie van een medewerker en kun je deze informatie in het voordeel van de organisatie gebruikenmete behulp van Keyminds.

Assessment model natuurlijke talenten en valkuilen. Dit beeld geeft weer hoe de talenten in kaart worden gebracht in het beste selectieassessment. Dit kleuren model geeft weer wat de kleuren in het ontwikkelassessment weergeven.

Welk assessment in Zwolle past bij mij?

Wij bieden verschillende soorten assessments aan in Zwolle en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een ontwikkelassessment, selectieassessment en teamontwikkeling. Welk assessment in Zwolle het beste bij jou past, is afhankelijk van het doel dat je met de Keyscan voor ogen hebt. Wil je erachter komen wie jouw medewerkers echt zijn en hoe zij hun talenten het beste kunnen benutten? Met het ontwikkelassessment laat je ze inzien dat een verticale stap misschien wel de meest voor de hand liggende, maar niet de best passende optie is. Door horizontaal te groeien wordt hun werkgeluk misschien wel veel groter. Ben je buiten de organisatie op zoek naar een passende aanvulling op je team? Dan helpen we je graag met het selectieassessment waarin we je precies de juiste kandidaat met de gewenste talenten en competenties helpen zoeken. Onze dienstverlening stopt niet bij deze assessments in Zwolle. Bekijk ons complete aanbod om te kijken wat wij nog meer voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

Lachende Esther bij evaluatie Keyscan