Zet je medewerkers in hun kracht.

Veel bedrijven zijn bang hun beste medewerkers kwijt te raken aan de grote stoelendans op de arbeidsmarkt. Als medewerkers aangeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, zitten leidinggevenden al snel met de handen in het haar. Wat als jij hen op dit moment geen promotie kunt bieden? Of als je simpelweg denkt dat ze niet over de juiste leidinggevende kwaliteiten beschikken? Er is een oplossing die uitkomst biedt voor jullie beiden. Met het assessment in Zwolle van Keyminds zet jij je medewerkers écht in hun kracht, zodat zij en de organisatie samen door kunnen groeien.

Waarom Keyminds?

Keyminds helpt organisaties te groeien door hun medewerkers te laten groeien. Wij weten hoe belangrijk de mensen achter de organisatie zijn – zij zijn degenen die visie hebben, sturing geven, inspireren en innoveren. En dat wil je zo houden! Om een functionerend team en gezonde werksituatie te creëren en behouden, hebben wij de Keyscan ontwikkeld. De Keyscan ligt ten grondslag aan ieder assessment in Zwolle dat je bij ons kunt afnemen. Met deze scan brengen we de verborgen talenten en aangeboren kwaliteiten van deelnemers aan het licht. Het assessment in Zwolle lijkt op het eerste gezicht op een traditionele managementtool, maar is dat niet. Traditionele tools geven vaak een incompleet beeld van iemands competenties, omdat ze zich slechts richten op aangeleerd, rationeel gedrag. Dit in tegenstelling tot de Keyscan, die juist het aangeboren, emotionele gedrag registreert. Zo ontdek je dus de werkelijke potentie van een medewerker en kun je deze informatie in het voordeel van de organisatie gebruiken.

Welk assessment in Zwolle past bij mij?

Wij bieden verschillende soorten assessments aan in Zwolle en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een ontwikkelassessment, selectieassessment en teamontwikkeling. Welk assessment in Zwolle het beste bij jou past, is afhankelijk van het doel dat je met de Keyscan voor ogen hebt. Wil je erachter komen wie jouw medewerkers echt zijn en hoe zij hun talenten het beste kunnen benutten? Met het ontwikkelassessment laat je ze inzien dat een verticale stap misschien wel de meest voor de hand liggende, maar niet de best passende optie is. Door horizontaal te groeien wordt hun werkgeluk misschien wel veel groter. Ben je buiten de organisatie op zoek naar een passende aanvulling op je team? Dan helpen we je graag met het selectieassessment waarin we je precies de juiste kandidaat met de gewenste talenten en competenties helpen zoeken. Onze dienstverlening stopt niet bij deze assessments in Zwolle. Bekijk ons complete aanbod om te kijken wat wij nog meer voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

Meer informatie assessment Zwolle.

Wil jij jouw medewerkers ook aan jou gebonden houden en elke dag met plezier naar hun werk laten gaan? Een assessment in Zwolle is dan een passende oplossing. Heb je vragen over onze werkwijze of de Keyscan? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij adviseren je graag over het geschikte assessment in Zwolle en omgeving voor jouw organisatie.

Assessment rapport van Keyminds

Vraag direct een Keyscan aan.