Ga naar de inhoud
Bekijk onze unieke methode!

Business Coach Zwolle

Werk aan jouw doelen met onze business coach in Zwolle

Ben jij ambitieus ingesteld en vind je het daarom belangrijk om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen? Dan heb je vast wel eens gemerkt dat het lastig kan zijn om dit zelfstandig te doen. Ben je om deze reden op zoek naar een business coach in de buurt van Zwolle ? Bij Keyminds kun je rekenen op goede coaching, waardoor je de doelen die je voor jezelf hebt gesteld kunt behalen. Wij hebben al meer dan 500 professionals geholpen concrete resultaten te bereiken en ambities te realiseren. We zijn gevestigd in Zwolle. We vertellen je graag alles over onze unieke werkwijze!

Business Coach Zwolle persoonlijk ontwikkeltraject

Waarom een business coach inschakelen?

Het is niet eenvoudig om jezelf te analyseren en bovendien zien we in de praktijk dat de aandacht na een tijdje vaak verslapt, waardoor oude patronen op de loer liggen. Onze business coaches bieden jouw onderneming in Zwolle volop ondersteuning bij de ontwikkeling van de individuele medewerkers, teams en de organisatie als geheel. Ze houden je scherp en helpen je om je gedrag
en gebeurtenissen te analyseren. Bovendien krijg je advies over hoe je kunt handelen in bepaalde situaties.

Persoonlijke ontwikkeling door een assessment en coaching

Onze werkwijze

Schakel je ons in als business coach voor je organisatie in Zwolle? Dan gaan we van start met een ontwikkelassessment, waaraan onze Keyscan ten grondslag ligt. Deze unieke scan vertelt je alles over je natuurlijke talenten, hoe je je verborgen talenten verder kunt ontwikkelen, wat je valkuilen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. Ook ontdek je of je talenten goed tot hun recht komen binnen je huidige functie. Het verschil tussen een regulier assessment en de Keyscan is dat wij niet alleen kijken naar
aangeleerd gedrag, maar ook naar je natuurlijke aanleg. Matchen die twee wel met elkaar? En heb je misschien talenten waar je je niet bewust van was? Samen met je business coach in Zwolle bespreek je al deze zaken en gaan jullie na hoe je je kunt ontwikkelen. In totaal voeren we na de Keyscan maximaal vijf gesprekken die per keer 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. Na deze gesprekken blijven we regelmatig contact opnemen om te horen hoe het met je gaat.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.