Ga naar de inhoud
Business coach

Jouw Business coach in Arnhem

Waarom een Business coach?

Als je je wilt ontwikkelen op zakelijk vlak, zal je in staat moeten zijn om je eigen gedrag te analyseren. In de praktijk is dat voor velen een uitdaging. Bovendien is het veranderen van je gedrag ook niet zomaar gerealiseerd. Gewoontes zijn hardnekkig en je past ze niet aan zonder erover na te denken. En als je je gedrag eenmaal aangepast, dan is het zaak om het vast te houden. Jouw business coach in Arnhem biedt je hierbij de nodige ondersteuning. Samen kijken we aan de hand van situaties die zich in je dagelijks leven voordoen hoe je gevoelens en emoties omzet naar gedrag. Zo leer je jezelf beter begrijpen en ga je inzien hoe je in bepaalde situaties beter kunt handelen.

 

Business Coach Zwolle persoonlijk ontwikkeltraject

De werkwijze van jouw business coach in Arnhem

Je werkt met jouw business coach in Arnhem aan het behalen van je zakelijke doelstellingen. Hiervoor gaan we van start met een ontwikkelassessment. Onze Keyscan vormt hiervoor de basis. Deze zetten we in om je gedrag te analyseren. De resultaten van deze unieke scan vertellen je alles over je bewuste gedrag, maar ook over het gedrag waarvan je je niet bewust bent. Het is een analyse van wie je bent, maar de resultaten laten ook zien wie je kunt worden.

 

Nadat je de Keyscan hebt gedaan, bespreek je de resultaten met jouw business coach in Arnhem en plaatst ze in de juiste context. Dit vormt een leidraad voor ons coachtraject. Onze aanpak is doelgericht. Daarom voeren we maximaal vijf gesprekken van 1,5 tot 2 uur per stuk. Na deze gesprekken blijf je in contact met je business coach in Arnhem. We nemen met enige regelmaat contact met je op om te bespreken hoe het gaat.

 

Persoonlijke ontwikkeling door een assessment en coaching

Meer informatie over Keyminds

Ben jij ambitieus en wil je je daarom continu blijven ontwikkelen op zakelijk vlak? Dat moedigen wij alleen maar aan, maar we weten als geen ander dat het lastig kan zijn om zelfstandig een ontwikkeling door te maken. Ben je daarom op zoek naar een business coach in Arnhem of omgeving?

 

Bij Keyminds staan we voor je klaar. We zijn gevestigd in Zwolle, maar verlenen onze
diensten door heel Nederland. Ook in Arnhem fungeren we dus graag als jouw business coach. Neem vandaag nog contact met ons op!

Teamontwikkeling training voor betere teamdynamiek.