Ga naar de inhoud
Met een unieke aanpak

Business coaching voor ondernemers in Zwolle

Business coaching voor ondernemers

Ben jij een ondernemer of professional in Zwolle en op zoek naar effectieve begeleiding om die verandering of doorbraak te maken waar je naar verlangt?

Bij Keyminds bieden we een unieke aanpak die verder gaat dan traditionele coaching. Door middel van onze unieke Keyscan meten we eerst wat jouw natuurlijke talenten zijn en wat jou nu belemmerd om de door jou gewenste ontwikkeling door te maken. Onze business coachtrajecten starten met de Keyscan om je helder en objectief inzicht te geven in jouw grootste (onbewuste) uitdagingen.

De inzet van de Keyscan bij business coaching voor ondernemers in Zwolle

De Keyscan is veel meer dan een traditionele persoonlijkheidstest. Het is een online tool waarin we visuele en cognitieve vragen combineren. Hierdoor weten we binnen 15 minuten authentiek talent van aangeleerd gedrag te onderscheiden. We meten dus niet alleen jouw ontwikkelde gedrag, maar ook jouw natuurlijke aanleg. Na het invullen van de Keyscan krijg je helder waar jouw (onbewuste) kracht zit als ondernemer, en waar jij jezelf, of je omgeving of bedrijf, nog belemmert in groei of vooruitgang.

 

Wil jij weten welke onbewuste patronen jou tegenhouden? Neem dan nu contact met ons op.

Hoe kan de Keyscan jou helpen?

Door de bewuste en onbewuste antwoorden te combineren, ontstaat er een natuurlijk talentprofiel. Maar vooral, onthult de Keyscan welke belemmerende patronen jij als ondernemer hebt ontwikkeld die onbewust veel energie kosten en een optimale performance in de weg staan. Denk aan perfectionisme, bewijsdrang, zelf over- of onderschatting, of moeilijkheden in de samenwerking.

De Keyscan laat spot-on zien door welke specifieke mentale of emotionele belemmeringen jij nu belemmerd wordt om echte groei door te maken. En wat je kunt doen om weer te gaan groeien.

Assessment model natuurlijke talenten en valkuilen. Dit beeld geeft weer hoe de talenten in kaart worden gebracht in het beste selectieassessment. Dit kleuren model geeft weer wat de kleuren in het ontwikkelassessment weergeven.

Na duidelijkheid ontstaat er ruimte voor verandering

Na de Keyscan heb jij inzicht wat jouw natuurlijke kracht is en wat jou (onbewust) tegenhoudt om te floreren. Jij hebt inzicht in jouw gedrag, vanuit (onbewuste) patronen, gedachten en gevoelens, en kunt dit beter plaatsen. Je inzicht gekregen in jouw patronen, en waar -en waarom- je nu bent waar je bent.

In het coachtraject ga je concreet en doelbewust aan de slag. Je oefent onder om een verandering in te zetten. Onze coaches begeleiden je bij het veranderen van je gedachten, patronen en gedrag. Onze coaches zijn dichtbij en doelgericht op verandering. We zijn er helemaal voor jou en we deinzen er niet voor terug je de spiegel voor te houden. Geen fluwelen handschoentjes dus. We stimuleren en begeleiden je om net die extra stap te maken die (onbewust) buiten jouw comfortzone ligt, maar die jouw leven of bedrijf extra waarde geeft.

Persoonlijke ontwikkeling door een assessment en coaching

Op een rijtje: Wat zijn de voordelen van ondernemers coaching bij Keyminds?

Bij Keyminds bieden we een unieke aanpak voor mensen die gericht willen werken aan hun persoonlijke en professionele groei. Onze één-op-één coachingstrajecten geven je diepgaand inzicht in wie je bent, wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze (nog) beter kunt benutten. In slechts vijf sessies bereik je een tastbaar resultaat.

 

  • Business coaching bij Keyminds is effectief en doelgericht. In 5 sessies ervaar je duurzaam resultaat. Onze ervaren coaches begeleiden je door een traject dat gericht is op het behalen van tastbare of juist voelbare resultaten.

 

  • Onze één-op-één coaching trajecten op maat, starten met de Keyscan. Deze scan geeft diepgaand inzicht in wie je bent, wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze (nog) beter kunt benutten. Je krijgt duidelijk en helder inzicht in welk gedrag of welke patronen jou nu tegenhouden om het maximale uit jezelf te halen. Door de Keyscan spreken jij en de coach dezelfde taal.

 

  • Keyminds heeft in de afgelopen jaren al meer dan 500 professionals begeleid naar hun doelen. Sommigen kregen hierdoor de (leiderschaps)rol van hun dromen, anderen kregen juist de moed om iets heel anders te gaan doen.