Diensten:

Business coaching

Soms is het lastig om ontwikkeling zelfstandig door te maken. Het is niet alleen een uitdaging om jezelf te analyseren, in de praktijk blijkt ook dat de aandacht na een tijdje verslapt en je snel weer in oude patronen vervalt. Veel mensen hebben daarom baat bij business coaching om aan de hand van dagelijkse werk- en privésituaties te kijken hoe gevoelens, associaties en emoties zich vertalen naar bepaald gedrag. Samen met één van onze mentoren analyseer je deze gebeurtenissen en ga je op zoek naar concrete oplossingen, om zodoende te kunnen handelen op een manier die beter bij jou past.

Keyminds business coaching begint altijd met een grondig ontwikkelassessment. Daarna  is de aanpak doelgericht; we hanteren daarom een maximum van vijf gesprekken à 1,5 – 2 uur. Doordat we met de Keyscan snel tot de kern komen, ontstaat er al snel begrip en kunnen er vervolgstappen genomen worden. 

Waarom Keyminds business coaching?

Concreet en doelgericht

Kom snel tot de kern

Start vanuit de Keyscan met een uitgebreide analyse zodat aandachtsgebieden gelijk inzichtelijk worden

Effectief

Ervaar verandering binnen maximaal 5 gesprekken

Plan een kennismaking

Tal van andere bedrijven en organisaties gingen jullie voor!

Keyminds heeft in de afgelopen twee jaar al meer dan 100 business coachings trajecten met werknemers en -gevers binnen commerciële en publieke organisaties succesvol afgerond. Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen?

Maak een afspraak

Het begint allemaal met een eenvoudig assessment. Eenvoudig in de opzet en uitvoering, maar zeer in detail in de beschrijving van jouw als persoon. Met simpele voorbeelden neemt de coach je mee naar situaties, die je herkent en waarvan je achteraf dus zegt: "dat had anders gekund". Het opent je ogen. Ik kan het iedereen aanraden die een leidinggevende functie heeft.

Arie Kees van der LeedenDistrict Manager, Boehringer-Ingelheim

Ik heb van meet af aan betrokkenheid en een luisterend oor ervaren in een professionele setting. Zelfs bij de inschrijving al, kreeg ik de overtuiging dat Keyminds mij verder zou kunnen helpen door mij niet te ontzien maar juist door de vinger op de zere plek te durven leggen als dat nodig is. Ik ben er dankbaar voor en vind het jammer dat dit traject straks afgelopen is.

Rita van der PolMentor, Nuborgh College Elburg

Tijdens de gesprekken hebben we een document opgesteld waarvan ik overtuigd ben dat ik dit regelmatig zal openslaan en even lees wat we besproken hebben en met name de handvatten nog eens tot me zal nemen.

Wesley MoelikerBuyer Procurement dep. & Fleet Coordinator BeNeLux, Riwal Hoogwerkers B.V.

Interessante en positieve gesprekken icm persoonlijke opdrachten gericht op de eigenschappen die ik van nature heb, maar weinig of niet gebruik. Hierbij wordt me regelmatig een spiegel voorgehouden, wat me echt aanzet tot nadenken over wat ik nu wil, waar ik goed in ben en wat ik verder kan ontwikkelen.

Sander AlbertusAccountmanager MKB, Rabobank IJsseldelta

Benieuwd naar het startpunt van onze coaching trajecten?

Probeer nu zelf de Keyscan en krijg binnen 15 minuten inzicht in jouw kwetsbare gedrag!