Business coaching

Soms is het lastig om ontwikkeling zelfstandig door te maken. Het is niet alleen een uitdaging om jezelf te analyseren, in de praktijk blijkt ook dat de aandacht na een tijdje verslapt en je snel weer in oude patronen vervalt.

Business coaching

Soms is het lastig om ontwikkeling zelfstandig door te maken. Het is niet alleen een uitdaging om jezelf te analyseren, in de praktijk blijkt ook dat de aandacht na een tijdje verslapt en je snel weer in oude patronen vervalt. Veel mensen hebben daarom baat bij business coaching om aan de hand van dagelijkse werk- en privésituaties te kijken hoe gevoelens, associaties en emoties zich vertalen naar bepaald gedrag. Samen met een van onze mentoren analyseer je deze gebeurtenissen en ga je op zoek naar concrete oplossingen, zodat je straks kunt handelen op een manier die beter bij jou past.


Business coaching begint altijd met een grondig ontwikkelassessment. Onze aanpak  is doelgericht; daarom hanteren we een maximum van vijf gesprekken van circa 1,5 – 2 uur. Daarna nemen we geregeld contact met je op om te bespreken hoe het nu met je gaat.


Ten grondslag aan het ontwikkelassessment ligt de Keyscan. Met deze wetenschappelijk ontwikkelde scan komen we snel tot de kern en kun jij dus ook snel vervolgstappen gaan nemen in je zakelijke omgeving.

Bel ons direct voor een kennismaking
Green Organics Theun

Tal van andere bedrijven en organisaties gingen je voor!

Keyminds heeft in de afgelopen twee jaar al meer dan 100 business coaching-trajecten met werknemers en -gevers binnen de commerciële en publieke sector succesvol afgerond. Benieuwd hoe we jou en jouw organisatie kunnen helpen?

Maak een afspraak

Heb je nog vragen over Business coaching?

Het begint allemaal met een eenvoudig assessment. Eenvoudig in de opzet en uitvoering, maar zeer in detail in de beschrijving van jouw als persoon. Met simpele voorbeelden neemt de coach je mee naar situaties, die je herkent en waarvan je achteraf dus zegt: "dat had anders gekund". Het opent je ogen. Ik kan het iedereen aanraden die een leidinggevende functie heeft.

Arie Kees van der LeedenDistrict Manager, Boehringer-Ingelheim

Ik heb van meet af aan betrokkenheid en een luisterend oor ervaren in een professionele setting. Zelfs bij de inschrijving al, kreeg ik de overtuiging dat Keyminds mij verder zou kunnen helpen door mij niet te ontzien maar juist door de vinger op de zere plek te durven leggen als dat nodig is. Ik ben er dankbaar voor en vind het jammer dat dit traject straks afgelopen is.

Rita van der PolMentor, Nuborgh College Elburg

Tijdens de gesprekken hebben we een document opgesteld waarvan ik overtuigd ben dat ik dit regelmatig zal openslaan en even lees wat we besproken hebben en met name de handvatten nog eens tot me zal nemen.

Wesley MoelikerBuyer Procurement dep. & Fleet Coordinator BeNeLux, Riwal Hoogwerkers B.V.

Interessante en positieve gesprekken icm persoonlijke opdrachten gericht op de eigenschappen die ik van nature heb, maar weinig of niet gebruik. Hierbij wordt me regelmatig een spiegel voorgehouden, wat me echt aanzet tot nadenken over wat ik nu wil, waar ik goed in ben en wat ik verder kan ontwikkelen.

Sander AlbertusAccountmanager MKB, Rabobank IJsseldelta

Ik heb via Keyminds een persoonlijk coachingstraject gevolgd.
Op basis van mijn persoonlijke “bordje” samen in gesprek om te achterhalen wat het probleem is om vervolgens hiermee aan de slag te gaan.
Mijn ervaring vat ik samen in woorden als: respectvol, oog voor de mens, eyeopener, nieuwe stap. Het resultaat mag er zijn.
Ik ben in beweging gezet waarbij ik vol vertrouwen de volgende (carrière) stap ga zetten. Dank daarvoor.

Wilma HoekstraManager Financieren Food & Agri, Rabobank

Met de Keyscan als leidraad heb ik het coachtraject gevolgd bij Keyminds.
Aan de hand van verschillende situaties word je elke keer een denkbeeldige spiegel voor gehouden.
Voor mij heeft het traject veel nieuwe inzichten gegeven over mijn talenten, valkuilen en gedrag.
De ontwikkeling die je als persoon doormaakt is heel bijzonder.
Het coachtraject is voor mij super leerzaam geweest.

Products & werkplaats manager, BR Controls