Ga naar de inhoud
HR adviseur Almere

Hulp bij al jouw HR vraagstukken

Professioneel HR advies in de omgeving van Almere

Krijg je binnen jouw organisatie in Almere of omgeving met enige regelmaat te maken met HR vraagstukken, maar heb je geen HR medewerker of HR afdeling? Schakel de specialisten van Keyminds in om je te ondersteunen bij al deze vraagstukken, maar ook bij selectie– en ontwikkelprocessen, coaching– en leiderschapstrajecten en assessment in Almere. Wij zijn fungeren graag als HR adviseur voor jouw organisatie in Almere. We zijn gevestigd in Zwolle, maar verlenen onze diensten door heel Nederland. Keyminds beschikt over meer dan twintig jaar ervaring op HR gebied.

Ons team neemt verschillende soorten assessments af, draagt bij aan teamontwikkeling en leiderschap.

Assessment Almere

Voor een assessment in Almere gebruiken wij onze Keyscan. De Keyscan is véél meer dan een traditionele persoonlijkheidstest. Met onze unieke Keyscan onthullen en activeren wij het ware potentieel van jouw (nieuwe) medewerker. De Keyscan gaat verder dan reguliere assessments in Almere die vaak in worden gezet om persoonlijkheid, gedrag en competenties in kaart te brengen. We kijken namelijk niet alleen naar het aangeleerde gedrag, maar ook naar de natuurlijke aanleg. Dit kan talenten aan de oppervlakte brengen, waar je je nog niet bewust van was. De resultaten van de Keyscan zetten we in om je medewerkers, maar ook de teams en de organisatie als geheel op een duurzame manier te laten ontwikkelen. We bieden een aantal assessments in Almere aan:

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Zelf met de Keyscan werken.

Wij kunnen de Keyscan als HR adviseur natuurlijk inzetten bij jou in Almere, maar je kunt er ook zelf mee gaan werken. We bieden hiervoor twee opleidingen, waarna je de scan in kunt zetten wanneer je maar wilt:

 

Keyscan Assessor
Leer de beste kandidaten selecteren, het talent binnen je organisatie verder ontwikkelen, medewerkers helpen met ontwikkelvraagstukken en een adviespartner te zijn voor leidinggevenden.

 

Keyscan Hire
Je leert de resultaten van de Keyscan interpreteren en inzetten bij je selectieprocessen. De focus ligt op het vertalen van de vacaturetekst naar de Keyscan competenties, het correct inzetten van het matchprofiel en het in kaart brengen van de talenten en belemmeringen van de kandidaat.

 

Lees meer over de mogelijkheden van de assessoropleiding 

 

Keyminds academy voor het leren ondersteunen van jouw personeel met behulp van assessments