Ga naar de inhoud
HR adviseur Apeldoorn

Bruikbaar en passend HR advies

 

 

Professioneel HR advies in de omgeving van Apeldoorn

Keyminds biedt professioneel HR-advies dat jouw organisatie verder helpt. Wij ondersteunen je bij de meest uiteenlopende HR vraagstukken, selectie- en ontwikkelprocessen, coaching- en leiderschapstrajecten en assessments in Apeldoorn.  Onze ervaren HR-adviseurs zijn gespecialiseerd in het ontdekken, selecteren, koesteren en laten bloeien van het potentieel in jouw organisatie. Of het nu gaat om het aantrekken van toptalent door ons selectieassessment, het stimuleren van professionele groei door leiderschapsontwikkeling of het optimaliseren van samenwerking binnen teams met teamontwikkeling.

 

Keyminds is hier in gespecialiseerd en beschikbaar om jou te ondersteunen. Lees meer over onze successen of neem direct contact met ons op. Je kunt ons overigens niet alleen in Apeldoorn en omgeving inschakelen als HR adviseur. We zijn gevestigd in Zwolle en voeren onze diensten uit voor organisaties in heel Nederland, dus ook voor die van jou!

 

 

Teamontwikkeling training voor betere teamdynamiek.

Assessment Apeldoorn

Aan de basis van onze dienstverlening ligt de Keyscan. Dit assessment is anders dan andere assessments die organisaties vaak inzetten om de competenties en persoonlijkheid van hun medewerkers in kaart te brengen. We kijken namelijk niet alleen naar het aangeleerde gedrag van een persoon, maar ook naar de natuurlijke aanleg. Matchen deze twee wel met elkaar? En welke
talenten zijn er wel, maar zijn niet tot ontwikkeling gekomen? Met ons assessment in Apeldoorn krijg je hier inzicht in.
Als je ons inschakelt als HR adviseur voor jouw organisatie in Apeldoorn, zetten we de Keyscan in om jouw medewerkers én organisatie verder te laten ontwikkelen op een duurzame manier.

Team ontwikkeling past de medewerker in jouw team.

Verschillende soorten assessments als basis voor ons HR advies

We kunnen verschillende assessments in Apeldoorn inzetten. Afhankelijk van de behoefte van jouw organisatie kiezen we het assessment. Onze assessments in Apeldoorn op een rijtje:

 

Teamontwikkeling training voor betere teamdynamiek.

Zelf aan de slag

Ben je op zoek naar een HR adviseur voor jouw organisatie in Apeldoorn? Keyminds is je graag van dienst. Wij ondersteunen je bij de meest uiteenlopende HR vraagstukken, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Zo kun je dit assessment op elk gewenst moment inzetten. Je kunt hiervoor de opleidingen Keyscan Assessor en Keyscan Hire volgen, neem hiervoor direct contact met ons op en ontvang meer informatie over de Keyminds Academy.

 

Keyscan Assessor.

Deze opleiding is erop gericht om jou aan te leren hoe je met de Keyscan werkt. Na afronding kun je de juiste talenten selecteren voor je organisatie en het al aanwezige talent verder ontwikkelen.

 

Keyscan Hire.

Tijdens deze opleiding leer je de resultaten van de Keyscan te interpreteren en in te zetten bij je selectieprocessen. Zo zie je van elke kandidaat hoe goed deze in een functie past en kun je goed beredeneren waarom dit zo is.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.