Ga naar de inhoud
Het antwoord op complexe HR vraagstukken.

HR adviseur Zwolle

Heeft jouw organisatie niet de capaciteit of middelen om een eigen HR medewerker, laat staan HR afdeling te implementeren? Keyminds ondersteunt jouw organisatie graag bij al jouw HR vraagstukken, selectie- en ontwikkelprocessen en coaching- en leiderschapstrajecten. Als HR adviseur in Zwolle staan wij niet alleen in onze regio voor jou klaar, maar kun je onze hulp in heel
Nederland inschakelen. Wij zijn jouw HR consultant op afstand!

De Keyscan

De basis van onze dienstverlening is de Keyscan, een innovatief assessment. De Keyscan is veel meer dan een traditionele persoonlijkheidstest. Het brengt namelijk niet alleen bewust gedrag en ontwikkelde kwaliteiten aan het licht, maar ook verborgen talenten en ander onbewust gedrag! Als jouw HR adviseur in Zwolle gebruiken we de Keyscan om jouw medewerkers en organisatie te laten ontwikkelen en op een duurzame manier samen verder te laten groeien. Zo neem je met behulp van ons selectieassessment altijd de juiste kandidaat aan en zet je na het ontwikkelassessment alle medewerkers op de best passende plaats binnen de organisatie. En heb je hulp nodig bij andere HR kwesties? Ook dan denken we graag met je mee over een passende oplossing.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Zelf werken met de Keyscan.

Als HR adviseur in Zwolle passen we graag de Keyscan toe binnen jouw organisatie. Wil je liever zelf met de Keyscan aan de slag? Dat is mogelijk! Wij bieden verschillende opleidingen aan, zodat jij zelf de Keyscan af kunt nemen en de ideale kandidaat aan kunt nemen tijdens werving en selectie. Zo leer je tijdens de Keyscan Assessor opleiding:

– Hoe je de beste kandidaten selecteert op basis van gedrag, skills en competenties;
– Hoe je het aanwezige talent binnen jouw organisatie verder ontwikkelt;
– Hoe je medewerkers helpt met specifieke ontwikkelvraagstukken;
– Een adviespartner te zijn voor leidinggevenden en hiring managers binnen jouw organisatie.

Keyminds academy voor het leren ondersteunen van jouw personeel met behulp van assessments

Jouw HR adviseur in Zwolle of op afstand.

Een HR adviseur in Zwolle is ideaal wanneer jouw organisatie niet de ruimte of het budget heeft voor een eigen HR afdeling. Keyminds is graag jouw partner in de ontwikkeling van jouw medewerkers en organisatie! Met ons unieke model, de Keyscan, heb jij binnen zeer korte tijd inzicht in de natuurlijke aanleg (wie je bent) en het ontwikkelde gedrag (hoe je je bent gaan gedragen) van jouw teams. Wil je meer weten over de Keyscan of de andere mogelijkheden die wij jou als HR adviseur in Zwolle kunnen bieden? Neem dan vooral contact op met onze consultants. Let’s grow together!

Verbetering van teamdynamiek en teamperformance