Ontwikkelen en inspireren.

Wat maakt jou een goede leider? Is het je vermogen om overal kansen te zien en deze optimaal te benutten? Is het jouw intuïtie waardoor je altijd weet wat er speelt en waarmee je precies de juiste mensen kunt raken? Of zijn het je inspirerende inzichten waarmee je je team altijd weet te motiveren? Wat jou ook een goede leider maakt, het is altijd goed om te blijven reflecteren en te weten waar je valkuilen liggen. Zeker wanneer jouw organisatie begint te groeien. Groei betekent vooruitgang, maar het betekent ook verandering. Wil jij weten waar de kansen en valkuilen voor jouw organisatie liggen? Ons assessment voor leiderschapsontwikkeling in Zwolle helpt je verder.

Waarom leiderschapsontwikkeling Zwolle?

Keyminds helpt organisaties een beter beeld te krijgen van hun werknemers. Dat begint bij het afnemen van de Keyscan, een wetenschappelijk ontwikkelde tool waarmee de aangeboren en aangeleerde kwaliteiten van een persoon worden blootgelegd. De Keyscan verschilt in de basis van traditionele managementtools, die middels kleuren iemands persoonlijkheid proberen te beschrijven. Deze tools zijn namelijk puur en alleen gericht op de rationele, ofwel aangeleerde competenties van een persoon. De Keyscan focust zich ook op iemands aangeboren kwaliteiten, ofwel onderliggende talenten. Het kan heel goed zijn dat zowel deze persoon als zijn of haar organisatie geen idee heeft van deze talenten, en dat ze dus ook niet optimaal benut worden. Op basis van de Keyscan is, naast andere assessments, ook leiderschapsontwikkeling in Zwolle mogelijk. We leggen de kwaliteiten, talenten én kwetsbaarheden van medewerkers vast, waardoor zij en de organisatie zich verder kunnen ontwikkelen.

Van medewerker naar manager, of andersom?

Leiderschapsontwikkeling in Zwolle bieden we niet alleen aan om huidige leidinggevenden zich verder te laten ontwikkelen. De Keyscan kan ook op een andere manier leiderschapsontwikkeling aansporen. Is er een leidinggevende positie vrijgekomen en wil je die graag intern vullen? Dan moet je daarvoor de juiste persoon vinden. Door de ware competenties van je medewerkers aan het licht te brengen, kun je erachter komen wie wel en wie minder geschikt is voor de functie. Ook als een medewerker je vertelt toe te zijn aan een nieuwe stap, maar je eerst zeker wilt zijn dat een verticale promotie wel de juiste keuze is, kan leiderschapsontwikkeling in Zwolle je verder helpen. Wellicht blijkt uit het assessment wel dat je medewerker veel beter een horizontale shift kan maken. Leiderschapsontwikkeling in Zwolle is dus een goede manier om de meest passende plek voor je medewerkers binnen de organisatie te bepalen.

Contact leiderschapsontwikkeling Zwolle.

Heeft jouw organisatie baat bij leiderschapsontwikkeling in Zwolle? Dan is Keyminds graag jouw partner. Heb je vragen over de Keyscan of onze assessments? Neem gerust contact op met onze specialisten. We beantwoorden graag al je vragen en adviseren je waar nodig om jouw mensen én organisatie te laten groeien.

Assessment rapport van Keyminds

Vraag direct een Keyscan aan.