Ga naar de inhoud
Assessment Enschede

Laat je medewerkers floreren

Bouw op het talent van jouw medewerkers voor het succes van je organisatie

De kracht van jouw organisatie schuilt in de mensen die er werken. Als zij werken vanuit hun natuurlijke kracht, komen ze het beste tot hun recht. Ze doen dan immers waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Deze mensen vormen de kern van een succesvolle organisatie. Maar weten jouw medewerkers wel wat hun natuurlijke krachten zijn? Om dit te ontdekken is ons assessment voor jouw bedrijf in Enschede de perfecte tool. Onze assessments zijn uniek ten opzichte van andere aanbieders, juist omdat we ook naar de natuurlijke aanleg van mensen kijken. Als je meer wilt weten over een assessment voor jouw bedrijf in Enschede dan horen we graag van je!

het uitvoeren van een selectieassessment of ontwikkelassessment om de beste kandidaat te vinden

Waarom een assessment van Keyminds?

Bedrijven maken veel gebruik van assessments om hun medewerkers beter te leren begrijpen en hun persoonlijkheid, gedrag en competenties in kaart te brengen. Voor onze assessments in Enschede en andere plaatsen hebben wij de Keyscan ontwikkeld. Deze scan ligt ten grondslag aan al onze assessments. Reguliere assessments houden doorgaans alleen rekening met aangeleerd
gedrag, terwijl de Keyscan ook laat zien wat iemand natuurlijke aanleg is. Aangeleerd gedrag komt voort uit de gebeurtenissen in iemands leven, waardoor diegene bepaalde competenties ontwikkelt. Maar matchen deze competenties wel met de natuurlijke aanleg? En zijn er misschien talenten waar diegene zich nog niet bewust van was? Dit zijn allemaal zaken die de Keyscan in
kaart brengt. Met deze informatie kunnen je medewerkers zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.

Assessment model natuurlijke talenten en valkuilen. Dit beeld geeft weer hoe de talenten in kaart worden gebracht in het beste selectieassessment. Dit kleuren model geeft weer wat de kleuren in het ontwikkelassessment weergeven.

Diverse soorten assessments in Enschede

In Enschede of omgeving kun je gebruik maken van diverse soorten assessments, zoals een ontwikkelassessment, een selectieassessment of teamontwikkeling. Afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt, zetten we een van deze assessments in. Met het ontwikkelassessment laat je je medewerkers zien op welke manier ze zich het beste kunnen ontwikkelen. Wil je juist met het hele team een ontwikkeling doormaken? Dan brengen we met behulp van de Keyscan de dynamiek in jouw team in kaart. Zo zie je waar jullie nu staan, maar ook hoe jullie je gezamenlijk kunnen ontwikkelen. Wil je juist nieuwe medewerkers aantrekken? Met het selectieassessment ondersteunen we je om de kandidaat met de juiste competenties te vinden. Bekijk ons complete aanbod voor een overzicht  van al onze diensten, of neem een kijkje bij onze cases om te zien waar we onze assessments al succesvol hebben ingezet.

Willemijn Keyminds bij teamontwikkeling