Ga naar de inhoud

Hoe kan ik mijn personeel motiveren?

Als je leidinggevende bent, weet je dat het soms een uitdaging is om je personeel te motiveren en vooral ook gemotiveerd te houden. Voorop staat natuurlijk dat iedereen zijn werk goed uitvoert. Maar wat hebben ze nodig om verder te gaan dan dat? En hoe zorg je ervoor dat ze het werk dat ze doen leuk blijven vinden? Een belangrijke manier om je personeel te motiveren is door ze
voldoende mogelijkheid te bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo blijven ze voldoende prikkels en uitdaging houden en hoef je niet bang te zijn dat ze de organisatie verlaten omdat ze het gevoel hebben stil te staan. Keyminds helpt je hier graag bij!

Teamontwikkeling training voor betere teamdynamiek.

Zo kun ook jij je personeel motiveren

Om jouw personeel te motiveren, werken we bij Keyminds met de Keyscan. Deze nemen we online af. Je medewerkers vullen de scan binnen 15 minuten in, waarna de resultaten online of fysiek besproken worden in een gesprek van 1,5 tot 2 uur met een ervaren HR-consultant. We verbinden hierin de resultaten aan iemands achtergrond en ervaring. Dit levert een ontwikkelrapportage op met een advies voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Hierin geven we ook een aantal concrete tips om hun ontwikkeling te realiseren.

het uitvoeren van een selectieassessment of ontwikkelassessment om de beste kandidaat te vinden

Het unieke van de Keyscan

Waarom is de Keyscan een goed middel om je personeel te motiveren? De reden hiervoor is dat het een perfect middel is om hun ontwikkeling te stimuleren. En anders dan bij andere assessments richt de scan zich niet op competenties, maar op natuurlijke talenten en ontwikkeld gedrag. We kijken zowel naar het aangeleerde als het aangeboren gedrag. Hierdoor komen de talenten en valkuilen van je medewerkers aan het licht. Iemand kan bijvoorbeeld bepaald gedrag aangeleerd hebben, maar totaal andere talenten bezitten die nog niet zijn ontwikkeld. Dit kan een reden zijn dat je personeel moeilijk te motiveren is. Je zult zien dat ze opbloeien als ze de kans en ruimte krijgen om met hun niet ontwikkelde talenten aan de slag te gaan. Dit komt je personeel ten goede, maar uiteindelijk ook de organisatie als geheel, doordat iedereen optimaal in zijn kracht is gezet. Voor diverse assessments is deze Keyscan van toepassing.

Het beste selectieassessment door inzicht in authentieke talenten en aangeleerd gedrag. Een krachtig assessment door persoonlijkheid in kaart te brengen.

Wij helpen je om jouw personeel betrokken en gemotiveerd te houden!

Wil jij je personeel motiveren om elke dag weer het onderste uit de kan te halen en volop plezier te hebben in hun werk? Laat ons je daarbij helpen met ons ontwikkelassessment. Samen ontdekken we de verborgen talenten van je medewerkers, zodat je deze in hun voordeel én in dat van je organisatie kunt inzetten. Wil je meer weten? Neem dan vooral contact op. We staan voor je klaar. Kijk ook eens bij onze cases, waar andere organisaties vertellen over hun ervaringen met de Keyscan.

Team van Keyminds