Ga naar de inhoud
Unlock your potential met jouw ontwikkelbudget

Volg een persoonlijk ontwikkeltraject bij Keyminds

Volg een persoonlijk ontwikkeltraject bij Keyminds

Het persoonlijk ontwikkelbudget (POB) is een budget dat werknemers jaarlijks mogen opnemen ten behoeve van hun individuele ontwikkeling. In sommige CAO’s wordt dit ook wel het individueel ontwikkelbudget genoemd. Het persoonlijk ontwikkelbudget biedt werknemers de stimulans om zich professioneel te ontwikkelen en meer vitaliteit en werkplezier te ervaren. Dankzij een persoonlijk ontwikkelbudget kunnen werknemers investeren in hun groei, en dat is waardevol voor een succesvolle en wendbare organisatie.

Selectieassessment

Unlock your potential met jouw ontwikkelbudget bij Keyminds

Al veel werknemers gingen je voor met het besteden van hun persoonlijk ontwikkelbudget aan een persoonlijk ontwikkeltraject bij Keyminds. Al meer dan 500 professionals hebben wij mogen begeleiden bij hun ontwikkeling. Een traject bij Keyminds opent kansen en mogelijkheden voor jouw loopbaan, professionele en persoonlijke ontwikkeling. Soms, met een verassende wending of onverwachte verandering tot gevolg. Tijdens een ontwikkeltraject bij Keyminds duik je echt de diepte in, krijg je beter zicht op jouw talenten en (onverwachte) potentieel, en krijg je professionele, betrokken én praktische begeleiding bij het zetten van stappen buiten je comfortzone. Dat betekent vooruitgang! Bekijk één van onze cases voor meer informatie wat wij voor jou kunnen betekenen.

het uitvoeren van een selectieassessment of ontwikkelassessment om de beste kandidaat te vinden

Wat kun je verwachten, als je bij Keyminds jouw ontwikkelbudget inzet?

Als je besluit om jouw ontwikkelbudget in te zetten bij Keyminds, plannen wij eerst een afspraak met jou voor het invullen van ons Keyscan ontwikkelassessment. Dat is de eerste stap. Door middel van onze unieke Keyscan meten we wat jouw natuurlijke talenten zijn en wat jou nu belemmerd om jouw potentie optimaal in te zetten, of de door jouw gewenste ontwikkeling door te maken. Tijdens een 1,5 uur durende terugkoppeling ontrafelen we wie jij echt bent, en wat je wil.

 

Als je doel, potentie en grootste persoonlijke belemmeringen ontrafeld zijn, gaan we gericht aan de slag met het coachen en veranderen van gedrag. Dat is stap 2. Onze professionele en senior coaches zijn persoonlijk, betrokken, dichtbij én confronterend. Want soms is net dat zetje nodig om patronen te doorbreken en te groeien in je ontwikkeling.

Meer over Stap 1: De Keyscan als basis voor jouw persoonlijke ontwikkelpad

Onze ontwikkeltrajecten starten met de Keyscan om je helder en objectief inzicht te geven in jouw grootste (onbewuste) uitdagingen. Het geeft je een objectief en duidelijk inzicht wat nu jouw natuurlijke kracht is, en op welk potentieel jij kunt bouwen om je te duurzaam te ontwikkelen op professioneel of persoonlijk vlak.

 

Door visuele en cognitieve vragen te combineren, kan de Keyscan natuurlijk talent van aangeleerd gedrag onderscheiden. Met het Keyscan ontwikkelassesment wordt niet alleen duidelijk wie je van nature ben en wanneer je in je kracht staat, maar ook wie je nog kunt worden. En welk aangeleerd gedrag je nu belemmert om jouw natuurlijke potentie aan te boren.

De Keyscan uitleg. Om teamdynamiek te verbeteren.

Een persoonlijke roadmap naar succes

Ben je zoekend, of heb je juist een duidelijk doel voor ogen, in beide gevallen levert een Keyscan ontwikkelassessment verassend praktische handvaten op. Door een uitgebreide terugkoppeling van 1,5 uur, waarin we jouw persoonlijke situatie onderzoeken en de scan duiden in jouw persoonlijke context, begrijp je precies waar jouw grootste potentie zit voor groei. Na het persoonlijke gesprek ontvang je een uniek en individueel ontwikkelplan, met een concrete roadmap naar duurzaam persoonlijk succes. De inzichten en adviezen ontvang je in een persoonlijk verslag dat je altijd kunt nalezen en wat specifiek en gericht op jou van toepassing is.  Zo werk je vanuit jouw ontwikkelbudget aan een individueel, persoonlijk en diepgaand ontwikkelplan.

Meer over Stap 2: Doelgerichte coaching vanuit jouw ontwikkelbudget

Als jij duidelijkheid hebt over jouw ontwikkelmogelijkheden en doelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, dan staan onze coaches klaar om je te begeleiden en verandering te realiseren. In het coachtraject ga je praktisch en gericht aan de slag. Je oefent onder begeleiding om veranderingen in te zetten. Onze coaches ondersteunen je bij het veranderen van je gedachten, zelfbeeld, patronen en gedrag en geven je praktische handvatten om succesvol te navigeren door uitdagingen. Onze coaches zijn er met volle aandacht voor jou, en we stimuleren en begeleiden je om net die extra stap te maken, die je nog niet zag, kon of durfde te nemen.

 

Zou bouw je aan vooruitgang!

 

De inzet van jouw ontwikkelbudget bij Keyminds maakt een duurzame impact en ondersteunt bij het kiezen, formuleren èn bereiken van doelen. Het geeft je dieper inzicht, wie je bent, en wie je bent gemaakt en wie je nog kunt worden. Neem daarom gauw contact met ons op.

Waarom een Keyscan ontwikkeltraject inzetten vanuit jouw ontwikkelbudget?

  • Ontdek je natuurlijke talenten en vervul je potentie.
  • Concrete begeleiding bij het duurzaam ontwikkelen in lijn wat echt bij je past.
  • Persoonlijke, effectieve begeleiding bij het bereiken van specifieke doelen.
  • Overwin obstakels, van jezelf of in samenwerking.
  • Groei in je huidige functie.
  • Vind meer balans, energie en plezier in wat je doet
  • Leer effectiever samenwerken, of aansturen van anderen.
  • Duurzame verandering vanuit inzicht.
  • Ontdek je kwaliteiten en valkuilen als leider

 

Neem vandaag contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Teamontwikkeling training voor betere teamdynamiek.