Ga naar de inhoud
Een professionele organisatieopstelling in Zwolle

Bij Keyminds zijn wij gespecialiseerd in selectie, ontwikkeling en strategisch organisatieadvies. Wij helpen organisaties, leiders, teams en individuen floreren vanuit authentiek talent. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van organisaties, weten wij als geen ander dat soms een organisatieopstelling net die juiste stap is om een doorbraak te bereiken in een vraagstuk. Zodat er vanuit helder inzicht ruimte ontstaat voor groei. Ons team is gevestigd in Zwolle. Een organisatieopstelling op onze locatie in Zwolle, kan voor jouw organisatie het startpunt zijn van verandering!

Wat is een organisatie opstelling?

Een organisatieopstelling is een praktische onderzoeksmethode met als doel inzicht te krijgen onbewuste dynamieken binnen een organisatie. Een organisatie opstelling is gebaseerd op het principe dat mensen en organisaties functioneren als een geheel, een systeem, en dat er binnen een systeem onbewuste dynamieken en patronen aanwezig zijn die impact kunnen hebben op het goed functioneren van dat systeem. Een organisatieopstelling maakt zichtbaar welke onbewuste relaties en patronen de prestaties van de organisatie in de weg staan. Deze inzichten hebben vaak direct effect, maar kunnen in complexe gevallen ook een startpunt zijn voor het kiezen van de juiste, effectieve interventies.

 

Door het observeren van een opstelling, waarbij representanten mensen, ideeën of afdelingen van de organisatie vertegenwoordigen, wordt duidelijk welke belemmerende patronen een soepele samenwerking en verdere ontwikkeling in de weg staan.

Keyminds Ellen en Robin

Waarom een organisatie-opstelling bij Keyminds in Zwolle?

Als bureau voor selectie en ontwikkeling ondersteunt Keyminds al jarenlang leiders, teams en individuen om te werken vanuit authentiek talent. Onze analyses zijn raak en diepgaand, en onze adviezen verrassend praktisch. Keyminds maakt de meest lastige onderwerpen bespreekbaar op een praktische en humorvolle manier. Vanuit deze aanpak benaderen wij ook een organisatieopstelling. Én de opvolging. Een organisatieopstelling kan het missende inzicht geven, wat vooruitgang weer mogelijk maakt. Maar, het vervolg is misschien nog belangrijker. Hoe ga je samen de gewenste ontwikkeling doormaken? Wat is daarvoor nodig? Wie speelt daarin welke rol?  Onze ervaren consultants en coaches staan voor jouw organisatie klaar.

Keyminds Consulting Heleen en Willemijn

Begin vandaag met de verandering

Wil je de onderliggende dynamieken in jouw organisatie onthullen en effectieve oplossingen vinden voor je vraagstukken? Neem contact op met Keyminds in Zwolle en ontdek wat een professionele organisatieopstelling voor jouw organisatie kan betekenen. Onze deskundige consultants staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. Wij zijn gedreven en ervaren in het bieden van begeleiding na de opstelling, zodat inzichten resulteren in daadwerkelijke verandering. Bekijk de cases over verschillende organisaties waar wij met behulp van de Keyscan hebben geholpen om de processen te verbeteren.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een doorbraak in jouw organisatie!

Keyminds Ellen en Esther