Ga naar de inhoud

Wij laten kandidaten en medewerkers floreren

Wij zijn Keyminds, bureau voor selectie en ontwikkeling dat met de Keyscan als enige het ware potentieel van (nieuwe) medewerkers onthult en activeert.

Onze visie

True potential only

Keyminds is veel meer dan een assessmentbureau. Wij laten jouw organisatie floreren vanuit authentiek talent.

Krachtig assessment
De Keyscan combineert visuele en cognitieve vragen, waardoor we binnen 15 minuten op objectieve en onderbouwde wijze natuurlijk talent van aangeleerd gedrag weten te onderscheiden.
Concrete adviezen
Naast een uitgebreid rapport, geven we in gesprek diepgang en helderheid aan zowel kandidaat als organisatie. Zo worden talenten, valkuilen en ontwikkelpunten voor beide partijen inzichtelijk en ligt er een sterk fundament voor een duurzame samenwerking.
Bloeiende organisatie
Met de Keyscan bepalen we niet alleen of een kandidaat past binnen de rol en het DNA van je team of organisatie, ook helpen wij huidige medewerkers en teams zich verder te ontwikkelen.
True potential only

Onze diensten

Weet zeker of jouw kandidaat goed binnen de functie past en maak samen een vliegende start.
Geef jouw medewerkers inzicht in hun authentieke talenten en laat hen ervaren wie zij kunnen worden.
Wil jij graag een stap zetten of ben je juist op zoek naar jouw passie? Onze coaches helpen je verder.
Haal het beste uit jezelf én jouw team met Keyminds leiderschapscoaching. Voor individuen of voor teams.
Leer elkaar kennen en verbeter jullie samenwerking met de Keyscan.
Wij laten kandidaten en medewerkers floreren vanuit authentiek talent!

Wil jij zelf opgeleid worden tot Keyscan Assessor en de Keyscan inzetten binnen jouw eigen organisatie?

Groei van HR-adviseur of recruiter tot een stevige adviespartner op het gebied van selectie en ontwikkeling. Blijf je ontwikkelen via onze tweejaarlijkse intervisies en wordt onderdeel van onze steeds verder groeiende Assessor Community.

Foto van Willemijn van Keyminds

Maak kennis met ons team

Een kleurrijke verzameling talenten en kwaliteiten, dat is wat het Keyminds team typeert. Wat we delen, is dat we ons elke dag met volledige toewijding inzetten om het beste uit organisaties, medewerkers en kandidaten te halen. We komen dichtbij en zijn -met humor en soms heel serieus- in staat om de meest lastige onderwerpen bespreekbaar te maken. De inzichten die we bieden zijn diepgaand en spot-on; onze adviezen concreet en praktisch van aard. Je kunt er direct wat mee!

 

Kortom: bij Keyminds zetten we mensen en organisaties echt in beweging.

Referenties

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Als MT van Icare JGZ hadden we het vermoeden dat we een effectief team waren. In het kader van persoonlijk leiderschap vonden we het belangrijk te weten wat onze natuurlijke en kwetsbare krachten zijn. Interessant en waardevol voor ons was om te zien hoe we elkaar kunnen ondersteunen vanuit onze eigen krachten zodat we een nog effectiever kunnen worden!
De test van Keyminds was het eerste assessment waar ik een positief gevoel bij had. De uitkomst beschreef accuraat en herkenbaar mijn persoonlijkheid en talenten, maar ook valkuilen waar ik me niet bewust van was. Ik heb een nieuwe blik op mijn talenten en drijfveren én weet hoe ik meer grip krijg op onbewust gedrag met negatieve gevolgen.
Ik heb door de Keyscan en de toepassing daarvan in korte tijd ontzettend veel over mezelf geleerd en hoe ik acteer op de werkvloer. De mensen om mij heen hebben mij grote progressie zien maken. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven.